Το Σωματείο Οικοδόμων Αιγίου με ανακοίνωση του τάσσεται ενάντια στην επίθεση κατά της Συρίας από τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις των Η.Π.Α – ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ – ΓΑΛΛΙΑΣ. Στην ανακοίνωση τους τονίζουν πως η επίθεση αυτή γίνεται με την στήριξη και ανοχή των ΝΑΤΟ – Ε.Ε. Επίσης, καταγγέλλουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που μιλά για την Ελλάδα ως <<πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας>> και την ίδια στιγμή μας έχει βάλει στη μέση του κυκλώνα. Η Τουρκία έχει εισβάλλει σε Κύπρο και Συρία και μπαινοβγαίνει στο Αιγαίο, στηριζόμενη από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.

Τέλος στην ανακοίνωση του καταλήγει: ΄΄Η συμμετοχή της Ελλάδας στο νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο, φέρνει μεγάλους κινδύνους για το λαό με απρόβλεπτες συνέπειες. Οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα πρέπει να ορθώσουν μέτωπο, ενάντια στους δολοφόνους των λαών που αλλάζουν τα σύνορα και καταστρέφουν ολόκληρες περιοχές για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων.

Με αφορμή λοιπόν τα παραπάνω, πρόκειται να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο σήμερα  στις 7.00 το απόγευμα στην πλατεία Αγίας Λαύρας και καλούνται όλοι οι φορείς και τα εργατικά συνδικάτα να είναι εκει!

Με Δελτίο Τύπου η Ομάδα Γυναικών Αιγίου εκφράζει την εναντίωση της στον πόλεμο της Συρίας και καταδικάζει την επέμβαση των ΗΠΑ, της Μ. Βρετανίας και της Γαλλίας στη Συρία και εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη της στο βασανισμένο λαό της Συρία.

Καλούν τις γυναίκες σε ξεσηκωμό ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και τις πολεμικές επεμβάσεις, στις οποίες συμμετέχει και η Ελλάδα και τονίζουν την ανάγκη να κλείσουν όλες οι ΑμερικανοΝατοϊκές Βάσεις, που αποτελούν ορμητήριο για τα βρώμικα σχέδια εναντίον των λαών της περιοχής μας Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο. Να επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες φαντάροι από αποστολές εκτός συνόρων.

Καλούνται όλες οι παρατάξεις, όλα τα σωματεία και οι λοιπή φορείς του Αιγίου να παρευρεθούν την Τρίτη 17 Απρίλη, στις 7.00 το απόγευμα στην πλατεία Αγ. Λαύρας στο συλλαλητήριο.

live24gr