Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας ενημερώνει για την ύπαρξη βιολογικών κινδύνων ,εξ αιτίας της εξαιρετικά μεγάλης και πολυήμερης, συσσώρευσης σκουπιδιών εντός και εκτός κάδων απορριμμάτων, τα οποία σε συνδυασμό με τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες,  αποτελούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό .

Έντομα, τρωκτικά και αδέσποτα ζώα δυνητικά μεταφέρουν λοιμογόνους παράγοντες στο αστικό περιβάλλον. Η απολύμανση των εστιών αυτών, μειώνει σαφώς το πρόβλημα ,αλλά μόνο η απομάκρυνση των σκουπιδιών το λύνει οριστικά.

Η μη επίλυση θεμάτων σε τόσο ευαίσθητους τομείς είναι κόλαφος για κάθε Δήμο πόσο μάλλον όταν κινδυνεύει άμεσα η Δημόσια Υγεία .

Γι’ αυτό και ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ την Δημοτική Αρχή ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ να αναλάβει τις ευθύνες της και να κινητοποιήσει τους μηχανισμούς για ψεκασμό και απολύμανση ή οτιδήποτε άλλο είναι αναγκαίο, για την διασφάλιση της υγιεινής και την προστασία των κατοίκων και των επιχειρήσεων.

Τους Εμπόρους και τους συμπολίτες μας ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ . Το πρόβλημα των σκουπιδιών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ και σε αυτή την ύστατη στιγμή ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, εις βάρος της Δημόσιας Υγείας των Συμπολιτών μας

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                       Η Πρόεδρος                                                        Η Γεν. Γραμματέας

                  Χρονοπούλου Μαίρη                                              Παναγοπούλου Ντία

 

live24gr