18.9 C
Aigio
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΕκκλησιαστικάΜε ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε ο Άγιος Γεώργιος στην Παλαιά Κουλούρα Αιγίου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε ο Άγιος Γεώργιος στην Παλαιά Κουλούρα Αιγίου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα αλλά και βαθιά θρησκευτική κατάνυξη πραγματοποιήθηκε και φέτος ο εορτασμός προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου στον ομώνυμο Ναό του, στην Παλαιά Κουλούρα Αιγίου. Πλήθος κόσμου φέτος, όπως και κάθε χρόνο εξάλλου, προσήλθε προκειμένου να ασπαστεί και να τιμήσει τον Αγιο Μελαγομάρτυρα Γεώργιο.

[the_ad id=”46371″]

Της Θείας Λειτουργίας προίστατο ο Αρχιμ. π. Ιωακείμ Βενιανάκης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο, πλαισιούμενος από τον εφημέριό μας π. Στυλιανό Καπράλλο.

Το παρών έδωσε για ακόμα μία χρόνια και ο ιππικός όμιλος Αιγίου. Αναβάτες και άλογα, μετά το πέρας της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, πέρασαν και προσκύνησαν την υψωμένη εικόνα του Αγίου προκαλώντας εντύπωση και θαυμασμό στους παρευρισκομένους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και ευχές θα θέλαμε να αποδώσουμε εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουλούρας στους εορτάζοντες συντοπίτες μας κυρίους Γεώργιο Φιλιππόπουλο, για την ευγενική προσφορά του σε καφέ και αρτογλυκίσματα που δόθηκαν στους πιστούς μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, και Γεώργιο Δορλή, για την ευγενική παραχώρηση χώρου για την στάθμευστη των αυτοκινήτων, που ιδιαίτερα διευκολύνει όσους προσέρχονται την ημέρα αυτή.

agios-georgios-palia-kouloura3 agios-georgios-palia-kouloura2

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”48922″]

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular