10.7 C
Aigio
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΑιγιάλειαΕ.Ε.Σ.Α: Διαμαρτυρία για την ανάπλαση του Εμπορικού Κέντρου Αιγίου

Ε.Ε.Σ.Α: Διαμαρτυρία για την ανάπλαση του Εμπορικού Κέντρου Αιγίου

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ  ΕΝΤΟΝΑ για την σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την Ανάπλαση του Εμπορικού Κέντρου του Αιγίου. ΑΝΤΙΔΡΑ στα σχέδια περί  Ανάπλασης του Εμπορικού Κέντρου, τα οποία επρόκειτο να ψηφιστούν σήμερα 2/04/2018 και τα οποία δεν συμφωνούν με τα σχέδια, που μας  είχαν παρουσιάσει οι αρμόδιοι πέρυσι.

[the_ad id=”46371″]

Παρακαλούμε  την  Δημοτική Αρχή  ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ  τη σημερινή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου το τελικό σχέδιο Ανάπλασης του Εμπορικού Κέντρου ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ μ’ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Με βάση το προσχέδιο, που δημοσιεύτηκε πέρυσι, είχαμε ενημερωθεί για ΜΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ της οδούς Κλεομένους Οικονόμου και για άμεση κυκλοφορία των mini bus. Δυστυχώς εμπαιζόμεθα.

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας, ο οποίος είναι και ο  ΑΜΕΣΑ ΘΙΓΟΜΕΝΟΣ -τα καταστήματα μας-  εμμένει στις θέσεις του. Ζητάμε από  την Δημοτική Αρχή  να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και με συλλογική διαβούλευση να γίνει αμοιβαία αποδεκτή η μελλοντική Ανάπλαση του Εμπορικού μας  Κέντρου”.

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”48922″]

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular