Μια πολύ ιδιαίτερη παρουσίαση έγινε στις, 8 Μαρτίου 2018, παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας στον Ιανό, δυο βιβλίων των εκδόσεων Ηδύφωνο. Παρουσιάστηκε το “Γράμμα της Μάνας της διπλανής πόρτας” της Αναστασίας Ευσταθίου και το “Γυναικών καθρέφτισμα” της Μαρίας Παναγιωτακοπούλου.papadimitriou-ianos

Κατάμεστος από κόσμο ο χώρος του Ιανού και άνθρωποι φίλοι του βιβλίου, ανάμεσα στους οποίους λογοτέχνες και άνθρωποι της Τέχνης, απόλαυσαν μια μαγική βραδιά.

Συγκλονιστικές στην ανάγνωση των κειμένων ήταν οι ηθοποιοί Εύα Κοταμανίδου και Μαρία Ζαχαρή ενώ ο συνθέτης Σάκης Παπαδημητρίου “συνομίλησε” με τα κείμενα με συνθέσεις του από μελοποιημένη ποίηση.

 

Η Δώρα Πετρίδη και η Έλενα Παπαδημητρίου απέδωσαν εξαιρετικά τα τραγούδια. Στην παρουσίαση συμμετείχαν ο πιανίστας- μαέστρος Γιώργος Αναστασόπουλος, ο ηθοποιός-μουσικός Νίκος Παρασκευόπουλος και η Βασιλική Φουντούκου που διάβασε απόσπασμα από τα κείμενα.

Στο τέλος της παρουσίασης οι δυο συγγραφείς ευχαρίστησαν τον κόσμο και υπέγραψαν τα βιβλία τους.ianos

 

 

https://i1.wp.com/aigialeiapress.com/wp-content/uploads/2018/03/papadimitriou-ianos.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i1.wp.com/aigialeiapress.com/wp-content/uploads/2018/03/papadimitriou-ianos.jpg?fit=150%2C112&ssl=1nicky kondilyΠολιτισμόςΑΙΓΙΑΛΕΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΜια πολύ ιδιαίτερη παρουσίαση έγινε στις, 8 Μαρτίου 2018, παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας στον Ιανό, δυο βιβλίων των εκδόσεων Ηδύφωνο. Παρουσιάστηκε το 'Γράμμα της Μάνας της διπλανής πόρτας' της Αναστασίας Ευσταθίου και το 'Γυναικών καθρέφτισμα' της Μαρίας Παναγιωτακοπούλου. Κατάμεστος από κόσμο ο χώρος του Ιανού και άνθρωποι φίλοι του βιβλίου,...Εδώ ...η είδηση είναι στην πραγματική διάσταση Το aigialeiapress.com ξεκίνησε το 2012 για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας της Αιγιάλειας