Όπως είναι γνωστό, έχει εκφράσει και παλαιότερα την δυσαρέσκειά του, όχι μόνο για την καθαίρεση του( που όπως δηλώνει δεν έχει γίνει με νόμιμο τρόπο) από την Προεδρεία του Συλλόγου αλλά και από το μπλοκάρισμά του από σάιτ του συλλόγου, όταν μάλιστα δεν έχει ακόμα αποφανθεί η δικαιοσύνη.emporikos_lampis-papadopoulos Όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα τα βέλη τόσο του νυν προεδρείου όσο και του πρώην προέδρου, είναι αρκετά βαριά και μόνο ο Νόμος είναι αυτός που θα δώσει το τελικό πόρισμα και θα προσάψει τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα.

 

Χθες με ανακοίνωση του προς τα Μ.Μ.Ε της περιοχής, για ακόμα μία φορά, κατηγορεί το νυν Προεδρείο πως δεν του χορηγεί αντίγραφο του πορίσματος των ορκωτών και ούτε αντίγραφα των δήθεν οικονομικών ατασθαλιών επί των ημερών του. Το μόνο σίγουρο είναι πως μέχρι να παρθεί η απόφαση του δικαστηρίου και να πάει τελικά ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, ο πόλεμος θα συνεχιστεί!!Με βαριά λαβωμένο τον πολύπαθο Εμπορικό Σύλλογο. Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής Πλησιάζει το δικαστήριο και δεν μου χορηγούν αντίγραφο του πορίσματος των ορκωτών ούτε καν αντίγραφα του βιβλίου Ταμείου και των σχετικών ενταλμάτων για να ελέγξω ιδίοις όμμασι την δήθεν οικονομική ατασθαλία επί των ημερών μου ως προέδρου του Δ.Σ του Εμπορικού. Έχω κάνει γραπτές πρωτοκολλημένες αιτήσεις, έχω στείλει επανειλημμένα email, μέχρι και εξώδικη Δήλωση-Πρόσκληση και με έχουν γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

 

Τους πληροφορώ πως αυτού του είδους οι νοοτροπίες είναι ξένες προς εμένα και προς την Διοίκηση που άσκησα. Τους υπενθυμίζω πως όλα ελέγχονται από την δικαιοσύνη. Τους ενημερώνω για άλλη μια φορά πως αγνοώντας κατ’ εξακολούθηση το καταστατικό του συλλόγου και τον Νόμο επιβαρύνουν την θέση τους και όχι την άμυνά μου, όπως λανθασμένα νομίζουν. Χαράλαμπος Π..Παπαδόπουλος π.πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου & νυν μέλος Δ.Σ μέλος Δ.Σ ΟΕΣΠ & νδ Ελλάδος.

 

live24gr