15.1 C
Aigio
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤραγωδία: Νεκροί οι δύο ορειβάτες στο Καϊμακτσαλάν

Τραγωδία: Νεκροί οι δύο ορειβάτες στο Καϊμακτσαλάν

ekab-pyrosvestiki-oribates

Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο ορειβάτες που αγνοούνταν από το μεσημέρι του Σαββάτου στο όρος Βόρας (Καϊμάκτσαλαν) με την Πυροσβεστική να πραγματοποιεί επιχείρηση για την ανάσυρσή τους.

[the_ad id=”46371″]

Οι άτυχοι ορειβάτες, που προέρχονταν από την ΠΓΔΜ,  όταν οι ομάδα κατάλαβε οι η καιρικές συνθήκες θα αλλάξουν μετέβησαν σε κάποιο μέρος να προφυλαχτούν, μετά από λίγη ώρα κατάλαβαν ότι έλειπαν τα 2 μέλη και ξεκίνησαν την αναζήτηση και ταυτόχρονα κάλεσαν της αρμόδιες αρχές για  βοήθεια, ενώ είχαν και κάποια επικοινωνία με τους 2 ορειβάτες, μετά χάθηκαν τα ίχνη τους και εντοπίστηκαν μέσο κινητού σε ποιο σημείο είναι άλλα δυστυχώς  έπεσαν σε χαράδρα στην περιοχή Προφήτης Ηλίας, εν μέσω αντίξοων καιρικών συνθηκών.

Παρά τις ολονύκτιες προσπάθειες των πυροσβεστών, οι δύο ορειβάτες εντοπίστηκαν από τα σωστικά συνεργεία το πρωί του Σαββάτου, τα οποία κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια να προσεγγίσουν το δύσβατο σημείο.

Στην περιοχή είχαν σπεύσει τρία πυροσβεστικά οχήματα και 16 πυροσβέστες, από τις υπηρεσίες Έδεσσας και Αριδαίας, καθώς και δυνάμεις της ΕΜΑΚ

 

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular