dhmarxio-dhmos-aigialeias

Η Διοίκηση του Σωματείου καταγγέλλει το Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Αθανάσιο Παναγόπουλο για την απόφασή του να δώσει εντολή για τη διενέργεια ΕΔΕ στην Πρόεδρο του Σωματείου μας Κοντεσοπούλου Μαρία ως υπάλληλο, ενώ όσα της προσάπτει έχουν να κάνουν με τη συνδικαλιστική της δράση, η οποία ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ όπως φαίνεται.

[the_ad id=”46371″]

Βασιζόμενος μάλιστα σε μια προδήλως αβάσιμη και ψευδούς αναφοράς της προϊσταμένης του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Αιγιαλείας η οποία προκαλούσε και προκαλεί συνεχώς σοβαρές υπηρεσιακές αρρυθμίες κατά την άσκηση των καθηκόντων της που ως αποτέλεσμα έχουν την οικονομική εξόντωση και ψυχική ταλαιπωρία της κατώτατης μισθολογικής βαθμίδας εργαζομένων του Δήμου μας, των ανθρώπων που κοπιάζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες ώστε ο Δήμος μας να παραμένει καθαρός και να μην κινδυνεύει όχι μόνο η δημόσια υγεία αλλά και να μην εκτίθενται όλοι όσοι έχουν επιφορτιστεί με αυτήν.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ το Δήμαρχο Αιγιαλείας να ανακαλέσει την εντολή της ΕΔΕ κατά της Προέδρου του Σωματείου μας, η οποία συνιστά αξιόποινη παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης των υπαλλήλων κατά παράβαση του Ν. 1264/1982 και η οποία παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε άλλες πρακτικές.
ΚΑΛΟΥΜΕ το Δήμαρχο Αιγιαλείας να «ΣΚΥΨΕΙ» στα προβλήματα που δημιουργεί το ανωτέρω Τμήμα και να συνεργαστεί με τη Διοίκηση του Σωματείου για την επίλυσή τους άλλως θα θεωρήσουμε τον ίδιο υπεύθυνο για τη δυσλειτουργία του εν λόγω τμήματος.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κοντεσοπούλου Μαρία                Σπηλιοπούλου Ακριβή

 

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]