Το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αιγίου έκοψε την πίτα του στην κατάμεστη από κόσμο καφετέρια ”Loss” στην παραλία Αιγίου.

Γονείς, φίλοι του Συστήματος καθώς και πλήθος λυκοπούλων, προσκόπων και ανιχνευτών παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή πίτας από τους Ενήλικους Εθελοντές του Συστήματος και την εύρεση του φλουριού από την τυχερή Βασιλείου Μαρία, ενώ ακολούθησε η παραλαβή των δώρων της κλήρωσης των τυχερών κουπονιών που έλαβε χώρα την περίοδο των Χριστουγέννων.

[the_ad id=”46371″]

 

Έπειτα ακολούθησε παρουσίαση όλων των δραστηριοτήτων που πραγματοποιηθήκαν την χρονιά που πέρασε και όλοι συγκινημένοι και παράλληλα ενθουσιασμένοι σχολίασαν τις όμορφες εμπειρίες που έχουν ζήσει τα παιδιά τους, καθώς και τις γνώσεις που έχουν αποκομίσει κάτω από την καθοδήγηση των Ενήλικων Εθελοντών.

Η Αρχηγός του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αιγίου Καραϊσκου Σμαράγδα, ευχαρίστησε έναν προς έναν, όλους τους συνεργάτες της που απαρτίζουν τα τρία τμήματα του Συστήματος (Αγέλη Λυκοπούλων-Ομάδα Προσκόπων-Κοινότητα Ανιχνευτών), την Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης που πάντα βρίσκεται στο πλευρό τους, με σκοπό την πραγματοπίηση πολλών και ποιοτικών δράσεων προς όφελος των παιδιών και φυσικά όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.
Οι Προσκοπικές δραστηριότητες συνεχίζονται δυναμκά και με παρουσία σε όλα τα δρώμενα της πόλης μας.

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]