15.1 C
Aigio
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΠολιτιστικά«Παιδικό Καρναβάλι 2018» στο Αίγιο με νυχτερινή παρέλαση και κάψιμο του Βασιλιά...

«Παιδικό Καρναβάλι 2018» στο Αίγιο με νυχτερινή παρέλαση και κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου

karnavali-dikepa
Η μεγάλη χαρά του καρναβαλιού έφτασε με τρελούς ρυθμούς.
Το καρναβάλι του Αιγίου για τα παιδιά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στο Αίγιο
Τα γκρουπ είναι 23 μέχρι αυτήν την ώρα με 6 άρματα στο «Παιδικό Καρναβάλι 2018»

[the_ad id=”46371″]

Η Καρναβαλική Επιτροπή θα ενημέρωση τα γκρουπ για τις θέσεις που καταλάβουν από την Τρίγωνη Πλατεία έως την Πλατεία Αγίας Λαύρας.
Η παρέλαση που θα ξεκινήσει στις 11π.μ. από την πλατεία Αγίας Λαύρας και τερματίσει στα Ψηλαλώνια, όπου εκεί μικροί και μεγάλη θα διασκεδάσουν με χορευτικά και αλλά πολλά δρόμενα ενώ θα δοθούν αναμνηστικά σε όλα τα γκρουπ.

Το Αίγιο αυτή τι φορά θα έχει και κάτι διαφορετικό την καρναβαλική περίοδο, όχι μόνο τα μικρά παιδιά αλλά και μεγάλη, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 8μ.μ. θα έχουν την χαρά να περπατήσουν σε νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση στο Αίγιο με τα άρματα να περνάνε μέσα από το της κεντρικές οδούς του Αιγίου, όπου καταλήξουν στην παράλια.

[the_ad id=”46274″]

Την επομένη, Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ., στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων, οι διοργανωτές έχουν φρόνηση να υπάρχει Live μουσική και στις 9μ.μ. με την «συνοδεία» βεγγαλικών θα γίνει το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου στην «κάτω πόλη», στον Φάρο του Αιγίου ώστε να έχουν την δυνατότητα ο κόσμος που είναι στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων να τον δει από το μπαλκόνι του Κορινθιακού απολαμβάνοντας την live μουσική αλλά και οποίος θέλει να είναι στη «κάτω πόλη» να δει από κοντά την καύση του βασιλιά καρνάβαλου.

Η Αιγείρα προετοιμάζεται για το φετινό της Καρναβάλι που και αυτό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 16.00, με την παρέλαση αρμάτων και γκρουπ, το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου και πυροτεχνήματα.

Καρναβαλική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί και στο Διακοπτό την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου όπου θα γίνει η παρέλαση, στο κέντρο του χωριού, μπροστά από τον Σταθμό του Οδοντωτού

Καρναβάλι Αίγιου 2018 “Νυχτερινή ποδαράτη” (Βίντεο)

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular