Λάμπης Παπαδόπουλος- Εμπορικός Σύλλογός

Είναι γνωστό στην πόλη μας ότι από την θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού καί Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, αντικαταστάθηκα, εκδιώχτηκα κυριολεκτικά, κατά τρόπο παράνομο καί πραξικοπηματικό στις 30.11.2017.

[the_ad id=”46371″]

Είναι επίσης γνωστό ότι έχω προσφύγει στα αρμόδια Δικαστήρια καί αναμένεται η δικαίωσή μου.
Στις 12.2.2018 ο σύλλογός μας είχε την τακτική ετήσια γενική του συνέλευση. Με εξώδικη δήλωσή μου, πού κοινοποιήθηκε στον σύλλογο την ίδια ημέρα δια δικαστικού επιμελητή, ζητούσα να αναγνωστεί στην γενική συνέλευση για να λάβουν γνώση τα μέλη μας σχετική επιστολή μου πρός αυτούς. Πλην όμως η νυν διοίκηση του συλλόγου αγνόησε την εξώδικη δήλωσή μου καί δεν αναγνώστηκε στο σώμα η επιστολή μου, αντιθέτως επιτράπηκε να γίνουν προσβλητικές καί συκοφαντικέ αναφορές πρός το πρόσωπό μου. Όσοι βεβαίως το έπραξαν σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη.
Οι καταστατικές διαδικασίες του συλλόγου μας αλλά καί η καλή πίστη επιβάλλουν την ανάγνωση επιστολής στην γενική συνέλευση οποιουδήποτε μέλους του συλλόγου πόσο μάλλον όταν θέλει το μέλος αυτό να προστατεύσει τον εαυτό του από ψευδείς κατηγορίες, αλλά η νυν διοίκηση του συλλόγου μας προφανώς αγνοεί τα ανωτέρω.
Στην αντισυναδελφική, αντιδεοντολογική καί παντελώς παράνομη συμπεριφορά της νυν διοίκησης του συλλόγου εναντίον μου, δηλώνω ότι δεν ακολουθώ την μικρόψυχη καί μικροπολιτική τακτική τους, παραμένω συνεπής στους αγώνες μου για το καλό του συλλόγου μας, απαντώ με όλα τα νόμιμα μέσα καί μόνο με αυτά, στις δε δικαστικές αίθουσες θα αποδειχθεί η αλήθεια καί οι υπεύθυνοι της συκοφαντίας μου καί των λοιπών σε βάρος μου αδικημάτων θα λογοδοτήσουν συντόμως.

Αίγιο 13.2.2018
Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

 

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]