Στο καφέ – εστιατόριο «Me Gusta» στα Σελιανίτικα, που από χθες θα αποτελεί και το κατάστημα που θα φιλοξενεί  τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για το καθημερινό τους φαγητό (μεσημέρι – βράδυ), έκαναν χθες το βράδυ το τραπέζι οι άνθρωποι της διοίκησης.

Την μελανόλευκη διοίκηση εκπροσώπησαν οι κύριοι Γκάμαρης (εκπροσωπώντας τον Αιγύπτιο επιχειρηματία), Τάτσης (γενικός διευθυντής της ομάδας) και Λόλας (συνεργάτης του κ. Γκάμαρη), ενώ από τον ερασιτέχνη ήταν ο κύριος Τάκης Σπυρόπουλος.

[the_ad id=”46371″]

Εκτός από τα φαγητά, η διοίκηση του Παναιγιαλείου ήρθε σε συμφωνία για την μίσθωση για ένα χρόνο, με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, που εκτός από το κατάστημα έχει στην ιδιοκτησία του και τις μεζονέτες στον ίδιο χώρο, ώστε να μένουν μαζί όλοι οι ποδοσφαιριστές.
Μετά το δείπνο έγινε μια πρώτη συζήτηση μεταξύ των παικτών και των ανθρώπων της διοίκησης και αντάλλαξαν απόψεις, ώστε ότι προβλήματα υπάρχουν στο αγωνιστικό τμήμα, να αρχίσουν σιγά – σιγά να επιλύνονται και οι ποδοσφαιριστές να αφοσιωθούν αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι που είναι η παραμονή της ομάδας στην Football League.

 

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]