Zourop_FanisΟι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κυβερνάνε τρία χρόνια και όλα δείχνουν ότι θα εξαντλήσουν την τετραετία που τους δίνει το Σύνταγμα της Προεδρευομένης Δημοκρατίας που ισχύει στη χώρα μας, αλλά και η «μπετόν αρμέ» πλειοψηφία των 153 που τους δίνει η συγκυβέρνηση με το ακροδεξιό μόρφωμα των ΑΝΕΛ.

Στα τρία αυτά χρόνια αυτό το μείγμα της Σταλινοφασιστικής αριστεράς σε αγαστή συνεργασία με τους ακροδεξιούς Ανελιστές έχει επιφέρει τέσσερα ορατά βάρβαρα πλαγιοκτυπήματα στην λειτουργία των θεσμών, που στηρίζουν την ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας, που έχουν περάσει σχεδόν απαρατήρητα από τους αντιπολιτευόμενους και από αυτούς που μέσω της ψήφου τους, τους έφεραν στην εξουσία:

  1. Καταπατούν τους δημοκρατικούς κανόνες κυβερνώντας μέσω πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, ή μέσω της διαδικασίας του επείγοντος ψηφίζουν Ν/Σ εκατοντάδων άρθρων και σελίδων που είναι ομολογημένο ότι κανείς από τους 153 τουλάχιστον, δεν είναι δυνατόν ούτε να διαβάσει , πόσο μάλλον να τις μελετήσει και να προτείνει διορθώσεις …
  2. Συνεχώς ο Τσίπρας αλλά και στελέχη του αρνούνται την νομιμότητα των πολιτικών τους αντιπάλων.

  3. Ανοχή στη βία και ενδεχόμενη προτροπή για την διάπραξή της. Παραδείγματα άπειρα : Εξάρχεια, Πολυτεχνείο , Ρουβίκωνας, Χρυσαυγίτες, Παν/μιακο άσυλο, αντιεξουσιαστές, ΠΑΜΕ κλπ…

  4. Έλεγχος των ΜΜΕ, το μίσος κατά της Δικαιοσύνης και η εν μέρει διαπλοκή κυβέρνησης – δικαστών σε ακραία μορφή, χωρίς ίχνος ντροπής ή προφύλαξης.

[the_ad id=”46371″]

Όλα αυτά στα τρία πρώτα χρόνια διακυβέρνησης, όπου οι ίδιοι ομολογούν ξεδιάντροπα, ότι πήραν μόνο την κυβέρνηση και όχι την εξουσία !…

Πότε θα γίνει η «τελική έφοδος» για την κατάληψη και της εξουσίας;

Για πολλούς λόγους που εντάσσονται στην Λενινιστική τακτική που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ το κατάλληλο περιβάλλον για να γίνει αυτό, είναι το 2019.

Και αυτό γιατί, το 2019 είναι η χρονιά που η παρατεταμένη οικονομική κρίση, η μεγάλης κλίμακας ανεργία, ο υψηλός πληθωρισμός, αλλά κυρίως τα σκληρά μέτρα που υπόγραψαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα αρχίσουν «να σκάνε» το ένα μετά το άλλο…

Το 2019 θα είναι η χειρότερη χρονιά της κρίσης, γιατί η χρονιά αυτή φέρνει μια καταιγίδα προδιαγεγραμμένων γεγονότων, που ο «εξυπνότερος λαός του κόσμου» που είναι ο ελληνικός, δεν έχει πάρει χαμπάρι … Ποιά είναι αυτά :

Φέτος η χώρα πρέπει να πληρώσει 5δις για το χρέος της, αλλά δεν τρέχει τίποτα γιατί είμαστε ακόμα στο πρόγραμμα άρα θα μας τα δώσουν οι δανειστές. Το 2019 όμως τέρμα η βοήθεια και πρέπει να δώσουμε όχι 5 δις αλλά 14 δις, την μεγαλύτερη δόση μέσα στα επόμενα 50 χρόνια που είμαστε υποχρεωμένοι να τα αποπληρώσουμε … Μέσα στο 2019 επίσης με την υπογεγραμμένη μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου εκατομμύρια χαμηλοσυνταξιούχοι, αγρότες , χαμηλόμισθοι , ελεύθεροι επαγγελματίες θα δουν δραματική μείωση των εισοδημάτων τους, θα βγαίνουν συνεχώς μέτρα λιτότητας, τα κόκκινα δάνεια θα γίνονται ασφυκτικά , υποτίθεται ότι θα βγούμε στις αγορές να δανειστούμε (με τι επιτόκιο;…), το πρόγραμμα θα είναι παρελθόν και το αποκορύφωμα θα έχουμε Ευρωεκλογές, Περιφερειακές , Δημοτικές και Βουλευτικές όλες μαζί ή χώρια;… Αν μέσα σε αυτά προκύψει και σοβαρό διπλωματικό ή στρατιωτικό πρόβλημα , καθόλου απίθανο με την εξαλοσύνη της Τουρκίας, το πολύπλοκο Σκοπιανό και τη Ρωσική μυστικοπάθεια, ιδού μια αστάθεια που επιζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να… καταλάβει την εξουσία που του λείπει!… Και θα έχει ναι «καβάντζα» τις Προεδρικές του 2020 ! ( για να γίνει ναι πάλι ρυθμιστής της πολιτικής αστάθειας…)

[the_ad id=”46274″]

Γης Μαδιάμ λοιπόν το 2019. Σίγουρα θα είναι η χειρότερη χρονιά της Ελληνικής κρίσης και της παραπλανητικής , υποκριτικής, αντιδημοκρατικής, φασιστολαϊκίστικης, συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ….

Μέσα στο 2019 θα παιχτούν όλα. Ας καταλάβει επιτέλους ο «εξυπνότερος λαός του κόσμου» που δεν έχει πάρει τίποτα χαμπάρι, που πιστεύει τις ανοησίες περί «καθαρής εξόδου» και «τέλους των μνημονίων» που του πουλάνε οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, την ώρα που το καράβι πάει με… χίλια στα βράχια… Ας δείξει επιτέλους , ότι κατάλαβε την επικοινωνιακή και μόνο διαχείριση της κρίσης από τους Σταλινοφασίστες και ας κάνει το καθήκον του στις κάλπες, στέλνοντας τους στο 4% που ξεκίνησαν, ή στο «χρονοντούλαπό» της Ιστορίας , που έλεγε ο αείμνηστος, που πολλά από τα… ορφανά του έχουν βρει καταφύγιο στο λαϊκίστικο στρατόπεδο…

Αν τελικά πάμε για εκλογές. Γιατί πολύ φοβάμαι ότι οι πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες που θα διαμορφώσει το 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν στο θάνατο της δημοκρατίας…. Και για το θάνατο της Δημοκρατίας την ευθύνη θα έχει ολοκληρωτικά ο ίδιος ο λαός. Όλοι μας.

* Ο Φάνης Ζουρόπουλος είναι εκτελεστικός Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και Τ. Πρόεδρος της Ένωσης Επαρχιακού Τύπου.

Πηγη: tovimatisaigialeias.gr

 

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]