Στο παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, στην πρεμιέρα του 2ου γύρου για το πρωτάθλημα Νέων της Football League η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Σπάρτη.

Οι παίκτες του Χρήστου Παρασκευόπουλου δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, και βρέθηκαν πίσω στο σκόρ στο 73΄ λεπτό με ένα σουτ του Συμεωνίδη, κατάφεραν όμως να ισοφαρίσουν στο 81΄με τον Αγγελόπουλο, όταν μετά το σουτ του Τζιτζιφάκου η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων και στην επιστροφή την έστειλε στα δίχτυα. Οι μελανόλευκοι είχαν επίσης δοκάρι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης στο 1ο λεπτό με τον Ροδόπουλο, ενω δίκαια φωνάζουν και για ένα πέναλντυ που δεν δόθηκε στο 65΄ στην ανατροπή του Καφεντζή.

[the_ad id=”46371″]

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κος Καδάς απο τον σύνδεσμο της Αχαΐας με βοηθούς του κ.κ. Ζούλη και Τσούτση απο το ίδιο σύνδεσμο.

Παναιγιάλειος (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Καρακίτσος, Δημητρέλης, Καφεντζής, Κόλα, Σακελλαρόπουλος, Ζησιμόπουλος, Σπυρόπουλος (72΄Βλάχος), Κουτρόπουλος, Ροδόπουλος (57΄Αγγελόπουλος) , Τζιτζιφάκος (81΄Βουλδής), Αϊντίν .


• Το αγώνα παρακολούθησαν ο Πέτρος Δημητρίου
• και αρκετοί ποδοσφαιριστές απο την επαγγελματική ομάδα

 

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]