Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος ταξίαρχος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, με τη ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαϊας, ταξίαρχο Νικόλαο Κοτρωνιά.

Ο κ. Κατσιφάρας τους συνεχάρη, τονίζοντας τη σπουδαιότητα που έχει για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία.

«Σε περιφερειακό επίπεδο με της Ελληνική Αστυνομία έχουμε αναπτύξει διαχρονική συνεργασία. Ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζουμε την ΕΛΑΣ στο πολύ δύσκολο έργο της, με κάθε διαθέσιμο μέσο, εκτιμώντας ότι η ασφάλεια των πολιτών είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

[the_ad id=”46371″]

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ συνομίλησαν με τον Περιφερειάρχη για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και επαναβεβαίωσαν την εποικοδομητική συνεργασία που υπάρχει, διαβεβαιώνοντας για την συνέχιση και τη διεύρυνσή της , προς όφελος της κοινωνίας.

Άλλωστε, τόσο ο κ. Στεφανόπουλος, προερχόμενος από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας), όσο και ο κ. Κοτρωνιάς, που διατηρεί τη θέση του, γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της περιοχής, δεδομένης της πολύχρονης διαδρομής τους στις αστυνομικές υπηρεσίες της Δυτικής Ελλάδας.

Στη διάρκεια της συζήτησης τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη για ενίσχυση της αστυνόμευσης στους δρόμους των πόλεων, αλλά και στην ύπαιθρο, με στόχο την τόνωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

[the_ad id=”46274″]

Επίσης επισημάνθηκε ότι εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα η διαρκής εποπτεία της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, δεδομένης της επικινδυνότητας του δρόμου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας.

 

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”52195″]