Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων, στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του, διοργανώνουν και φέτος το «Χορό της Αποκριάς» στον πολυχώρο «ΟΝΕΙΡΟ», στην Μυρτιά Αιγίου, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 21:00 και σας καλεί σε ένα γλέντι όπως πραγματικά θα το θέλατε, με χορό, διαγωνισμούς, βραβεύσεις στολών, πλούσια λαχειοφόρο και με πολλά καρναβαλικά δρώμενα και εκπλήξεις!!!

[the_ad id=”46371″]

«Ακούσατε, ακούσατε!! σύντεκνοι, κύριοι και κυράδες
και όσοι συμμετέχετε σ’ αυτές τις μασκαράδες.
Ελάτε να γιορτάσουμε και αυτό το Καρναβάλι
μαζί να ξεφαντώσουμε με ξέγνοιαστο κεφάλι»

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, θα είναι πολύ πλούσιο με τραγούδια ρομαντικά (ταγκό, βαλς, φοξ τροτ), αποκριάτικα, επτανησιακά, εύθυμα και ελαφρά λαϊκά τραγούδια της παρέας, που θα μας δημιουργήσουν αποκριάτικη διάθεση.

Εμπρός λοιπόν καλοί μας φίλοι!! ξεσκονίστε τις στολές, βρείτε τις μάσκες σας και ετοιμαστείτε να διασκεδάσουμε, όπως το έθιμο ορίζει και ένας Κεφαλλονίτης το γνωρίζει.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6979.055.162 ή 6979.531.919. Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε, από το κατάστημα «FANTASY» Μητροπόλεως 24, Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Courier, Σολωμού 20 και Αρτοποιία Ψύχα, Ασ. Φωτήλα 26 (Τρίγωνη Πλατεία). Τιμή Πρόσκλησης 15 €.

 

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]