Άντρες και γυναίκες έχουν πολλές και αγεφύρωτες διαφορές, κάτι που φυσικά εξυπηρετεί πολλούς και διαφορετικούς σκοπούς. Στα ελάχιστα πράγματα στα οποία συμφωνούμε, δε θα περίμενα ποτέ να είναι ένα ζήτημα το οποίο έχει να κάνει με το σεξ και πιο συγκεκριμένα με μία… στάση.

sex-69-orthio

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη ανάμεσα σε 1000 άντρες και γυναίκες, παρά το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία εμφανίστηκε πρόθυμη να δοκιμάσει νέες στάσεις, sex toys ή trends, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό κατέληξε στο ότι υπάρχει μία πολύ συγκεκριμένη στάση που προκαλεί αμηχανία, απαιτεί κόπο και τελικά δε φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

[the_ad id=”46371″]

Σε ποσοστό λοιπόν 42,7% για τους άντρες και 56,8% για τις γυναίκες, η πιο μισητή στάση είναι η… όρθια 69 -λες και δεν ήταν αρκετά άχρηστη η σκέτη 69! Πράγμα απολύτως κατανοητό μιας και είναι άβολη, δύσκολη -ειδικά για τον άντρα- και μετά βίας προσφέρει έστω και την παραμικρή ευχαρίστηση -περισσότερο επικεντρώνεσαι πώς να βγεις αλώβητος από τη δοκιμασία αυτή.

[the_ad id=”52195″]

Δεύτερη κατά σειρά είναι η λεγόμενη kneeling wheelbarrow ή για να γίνω πιο σαφής αυτή που η γυναίκα περνάει τα δύο πόδια αριστερά και δεξιά από τους ώμους του άντρα, ενώ η μέση και τα οπίσθιά της είναι στον αέρα. Κουράστηκες και μόνο που το περιέγραψα; Φαντάσου να το κάνεις κιόλας. Ωστόσο να αναγνωρίσουμε ότι σαν το όρθιο 69 δεν είναι τίποτα!
ratpack.gr

 

[the_ad id=”48922″]