Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν με μεγάλη θέρμη γονείς, παιδιά, καθηγητές και φίλοι. Στην ομιλία της, η πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε θερμά όλους, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, Ο Βουλευτής Αχαίας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Καστανιώτης,ο Εφημέριος της Ενορίας Αιγείρας Πατέρα Χαράλαμπος Καρούζος,ο Εφημέριος της Ενορίας Παραλίας Ακράτας Πατέρας Νικόλαος Μεντζελίδης, ο Εφημέριος της Ενορίας Όασης Πατέρα Δημήτριος Κάλπενος, από την Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Μένιος Κουτρόπουλος και η Γ.Γραμματέας κ. Ασημίνα Ταγκαλάκη Ντούλια.ο Διευθυντής Λυκείου του Σχολείου ο κ. Παναγιωτακόπουλος Ανδρέας, ο Διευθυντής του Γυμνασίου του Σχολείου κ. Διαμαντόπουλος Ανδρέας, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Αιγείρας κ. Αργύρης Νικολόπουλος,

 

[the_ad id=”46371″]

 

η Διευθύντρια του Πρώτου Δημοτικού Σχολείου κ. Αναστασία Ευσταθίου, η Διευθύντρια του Δεύτερου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας κ. Χαρά Μαμωνά, ο Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αιγαίου κ. Ηλίας Σταθακόπουλος, η Καθηγήτρια Χορευτικού Τμήματος “ΣΕΜΕΛΗ” κ. Αργυρώ Αποστολοπούλου. Πρέπει να σημειωθεί πως Παρευρέθηκαν όλοι οι Σύλλογοι της Περιοχής. Μάλιστα οι Μαθητές του Σχολείου Νικος Ζερβας και Σπύρος Κορύλος συμμετείχαν παίζοντας Μπουζούκι. Η βραδιά έκλεισε με ευχαριστίες προς όλους και με την υπόσχεση πως οι εκδηλώσεις αυτές θα έχουν και συνέχεια.

 

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]