pita-filozoikos

Tην Πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Φιλοζωικός Σύλλογος τα Φιλαράκια, το ερχόμενο Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30 το απόγευμα στο καφέ Loss στην παραλία Αιγίου.

Θα υπάρχει λαχειοφόρος με πρώτο δώρο ένα τάμπλετ και πολλά άλλα δώρα που τα έχουν προσφέρει καταστήματα της πόλης μας. Η είσοδος είναι 5 ευρώ και περιλαμβάνει καφέ ή αναψυκτικό και φυσικά βασιλόπιτα!!!!! Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα μέλη του Συλλόγου σκοπός είναι να βρεθούνε και φέτος όλοι όσοι αγαπάνε τα ζώα, για να στηρίξουν και με αυτόν τον τρόπο τον αγώνα που δίνουν όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά για τα αδέσποτα της περιοχής μας και όχι μόνο.

[the_ad id=”46371″]

Τα μέλη του Συλλόγου στην πρόσκλησή τους αναφέρουν τις δυσκολίες της χρονιάς που πέρασε, με πολλά γεγονότα. Κορυφαία, την παραλίγο διάλυση του συλλόγου εξαιτίας των υπέρογκων οφειλών στους κτηνιάτρους αλλά και τις μαζικές στειρώσεις που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας από τους εθελοντές κτηνιάτρους του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου. Γεγονότα για τα οποία αξίζει να υπάρξει και σχετική ενημέρωση..Γι αυτό το λόγο μας περιμένουν όλους, παλιούς και νέους φίλους και στη φετινή εκδήλωση που σκοπό έχει τη βοήθεια στα ”φιλαράκια” ,την επαφή, αλλά και τη γνωριμία μεταξύ ανθρώπων με τα ίδια φιλοζωικά αισθήματα και φυσικά να διασκεδάσουμε!!

 

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]