pde-ktirio«Στόχος μας είναι ένας: Να υπηρετήσουμε τον πολίτη. Με διαφάνεια, συνεργασία και αποτελεσματικότητα. Με «όπλο» μας την ηλεκτρονική διακυβέρνηση μπορούμε να είμαστε καινοτόμοι, δημιουργικοί και να ανοίξουμε νέους δρόμους για το αύριο».

Αυτό είναι το μήνυμα του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα προς τη νέα σύνθεση Γενικών Διευθυντών και Διευθυντών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

«Είμαστε η ίδια ομάδα, με τους ίδιους παίκτες. Απλά, αλλάζουμε το σύστημα …που παίζουμε, για να προσαρμοστούμε καλύτερα στις συνθήκες του αγώνα. Ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή» τόνισε ο κ. Κατσιφάρας, προς τα στελέχη της Περιφέρειας, επισημαίνοντας ότι το 2018 ξεκίνησε με καλύτερους οιωνούς, όπως άλλωστε προκύπτει από τον απολογισμό του 2017, που θα παρουσιαστεί εκτενώς σε λίγες ημέρες. «Ήταν μια συλλογική δουλειά» πρόσθεσε κι ευχαρίστησε τους Γενικούς Διευθυντές, Διευθυντές, τους Προϊσταμένους και το προσωπικό για την αποδοτικότητά τους, αναγνωρίζοντας, ωστόσο, τις σημαντικές ελλείψεις προσωπικού που υπάρχουν στη Δημόσια Διοίκηση.

[the_ad id=”46371″]

Ο Περιφερειάρχης μετέφερε στα στελέχη της Περιφέρειας τις προτεραιότητες που έχει θέσει η Περιφερειακή Αρχή και για την επίτευξη των στόχων, περιέγραψε: «Θα δουλέψουμε συλλογικά, μεθοδευμένα, στοχευμένα. Η στρατηγική μας είναι αποτελεσματική: Σχεδιάζουμε, διεκδικούμε, υλοποιούμε».
Καταλήγοντας, έδωσε το στίγμα για το 2018: «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι μια νοικοκυρεμένη Περιφέρεια. Δεν χρωστάει πουθενά. Έχουμε δρομολογήσει έργα με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για το καθένα. Θα δώσουμε μάχη με τη γραφειοκρατία, ώστε να τα υλοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό».
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερεάχης Δημόσιας Διοίκησης και Συντονισμού Δημήτρης Δριβίλας, η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Διονυσία Μαράτου, και του σύνολο των Γενικών Διευθυντών και Διευθυντών της ΠΔΕ.

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]