theofilos-vasiliou-st-eas-evo-eboΣυνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Α.Σ Αιγίου Θεόφιλος Βασιλείου με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικής πίτας αλλά και της απόφασης που πάρθηκε να πραγματοποιούνται Διοικητικά Συμβούλια όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και στις υπόλοιπες μονάδες.

Ο Θεόφιλος Βασιλείου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κενό των δέκα χρόνων, στις συμβάσεις που υλοποιούνται και σε σχέδια μακρόπνοα που θα φέρουν και πάλι ζωή στο εργοστάσιο και στην Πόλη του Αιγίου γενικότερα.
Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα είναι από τους βασικότερους παραγωγικούς πνεύμονες στην Ελλάδα και αποτελεί βασικό συστατικό στην Εθνική ασφάλεια της Χώρας μας.

[the_ad id=”46371″]

45 χώρες έχουν περάσει από τα Ε.Α.Σ, ενώ αυτή τη στιγμή εκτελούνται για λογαριασμό ξένων Ενόπλων Δυνάμεων 8 συμβάσεις. Παράλληλα εκτελούνται 6 συμβάσεις από την ΕΒΟ για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας μας.
Σύμφωνα με τον κο Βασιλείου, κάτι που όλοι το γνωρίζουν, η εταιρία πέρασε από πολύ δύσκολες καταστάσεις με αφετηρία την απόφαση του γιουρογκρουπ το 2013 που προσανατολίζονταν στην λογική του λεγόμενου κλεισίματος της εταιρίας. Αυτό συνέβη γιατί ενώ ρυθμίζονταν περιστασιακά ορισμένες οικονομικές πρόσκαιρες διαδικασίες η εταιρία ήταν χρεωμένη από το 2003 έως το 2014 με το αστρονομικό ποσό του 1 δις.261εκατ.ευρώ, με εξαίρεση την μόνη επένδυση 12 εκ το 2008.
Ερχόμαστε στο σήμερα και στην αγαστή συνεργασία με την Κυβέρνηση Τσίπρα που ανέλαβε να κεφαλαιοποιήσει τα χρέη. Αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμένο και τον Αναπληρωτή Υπουργό κο Βίτση.

[the_ad id=”46274″]

Στόχος η παραγωγή Ελληνικών όπλων στο Εξωτερικό. Τα όπλα αυτά χρησιμοποιούνται ήδη από το F.B.I στις ΗΠΑ. Έχουν ήδη δοκιμαστεί και για την εγκατάσταση της βιομηχανικής παραγωγής χρειάζονται περίπου 30 με 35εκ. ευρώ. Όπως είπε ο κος Βασιλείου πολύ λίγο απέχουμε από την πραγματοποίηση της υλοποίησης..Ας παρακολουθήσουμε τη συνέντευξη τύπου.

Της Ιωάννας Δημουλά

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”48922″]