maxairi-machairiΕμβρόντητοι έμειναν όσοι βρίσκονταν το βράδυ της Πέμπτης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Πάτρας, όταν είδαν άνδρα να βγάζει μαχαίρι και να επιτίθεται σε 26χρονο υπάλληλο της επιχείρησης, στην κοιλιά και στο πόδι.

Συγκεκριμένα ο δράστης που διαφεύγει της σύλληψης, εισήλθε στο χώρο και κατευθύνθηκε στον νεαρό εργαζόμενο και χωρίς να πει δεύτερη κουβέντα, τον μαχαίρωσε. Αμέσως προκλήθηκε αναστάτωση με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή, ενώ το θύμα σωριάστηκε στο πάτωμα αιμόφυρτο.

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες παραμένει για νοσηλεία.

[the_ad id=”46371″]

Ανδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, βρέθηκαν στον τόπο της επίθεσης ενώ αμέσως σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση με ιδιαίτερη προσοχή και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενο, λαμβάνοντας καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες. «Φως» για την ταυτότητα του δράστη αναμένεται να δώσει η κατάθεση του θύματος.

Πληροφορίες θέλουν να εξετάζεται και υλικό από κάμερα ασφαλείας.

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”48922″]