palemotΚλείνοντας η χρονιά τελείωσε και η αγωνιστική περίοδος για την ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ. Το αθλητικό σωματείο συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MOTOCROSS αλλά και στο πρωτάθλημα Ν. Ελλάδος.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MOTOCROSS συμμετείχε με 10 αθλητές και κατέκτησε την 5η θέση ανάμεσα σε 42 σωματεία. Παρακάτω ακολουθούν τα κυριότερα αποτελέσματα των αθλητών της:

Κατηγορία MX1: Στην πιο δύσκολη κατηγορία του πρωταθλήματος συμμετείχε ο Γιώργος Ηλιόπουλος ο οποίος με σταθερή οδήγηση και μεθοδικότητα κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Έτσι, με την κατάκτηση αυτής της θέσης εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Motocross των Εθνών που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία.

[the_ad id=”46371″]

Κατηγορία ΜΧ2: Στην κατηγορία με τους νέους κυρίως αναβάτες συμμετείχε ο Αποστόλης Καραφωτιάς ο οποίος κατέκτησε την 10η θέση δείχνοντας βελτίωση από την προηγούμενη χρονιά. Επίσης, στην κατηγορία συμμετείχε και ο Απόλλωνας Συναπίδης από την Πρέβεζα λαμβάνοντας την 20η θέση.

Κατηγορία OPEN: Στην κατηγορία όπου συμμετέχουν πιο μεγάλοι σε ηλικία αθλητές, συμμετείχαν τέσσερις αθλητές μας. Ο Χρήστος Τομαράς από το Μεσολόγγι και περσινός πρωταθλητής της κατηγορίας ενώ ξεκίνησε δυνατά το πρωτάθλημα κερδίζοντας αγώνες, δυστυχώς ένας τραυματισμός δεν τον άφησε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, παρόλα αυτά τρέχοντας σε δυο μόνο αγώνες κατέκτησε την 12η θέση Ο Σωτήρης Βαγενάς (πρόεδρος του σωματείου μας) κατάφερε παρά τις διάφορες δυσκολίες που αντιμετώπισε μέσα στη χρονιά με τη μοτοσυκλέτα του, να κατακτήσει την 10η θέση της κατηγορίας. Ο Σταύρος Κριλής έλαβε μέρος για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και κατέκτησε τη 13η θέση συλλέγοντας εμπειρίες για τη νέα χρονιά Τέλος. Ίσως ο ποιο παλιός αγωνιζόμενος στο Ελληνικό πρωτ. ο Δημήτρης Φωτόπουλος κατέκτησε την 19η θέση.

Στο Πρωτάθλημα Ν. Ελλάδος η ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ. κατέκτησε την 6η θέση ανάμεσα σε 30 σωματεία.

Κατηγορία ΜΧ2: Ο Χρήστος Τομαράς επιστρέφοντας από τον τραυματισμό του άλλαξε κατηγορία παρόλα αυτά κατάφερε να είναι ο πρωταθλητής της κατηγορίας κερδίζοντας μάλιστα και όλα τα σκέλη. Ο Απόλλωνας Συναπίδης ανεβάζοντας ρυθμό από σκέλος σε σκέλος τερμάτισε στο τέλος στην 6η θέση. Συμμετείχαν επίσης και ο Σαλμας Ναπολέων και ο Χιλιας Σωτήρης από την Πρέβεζα καταλαμβάνοντας την 15η και 38η θέση αντίστοιχα.

Στην κατηγορία ΜΧ1-EXPERT συμμετείχε σε επιλεκτικούς αγώνες ο Γιώργος Ηλιόπουλος κερδίζοντας αγώνες και βάθρα και κατέκτησε την 5η θέση.

Κατηγορία ΜΧ1: Ο Πολυπρωταθλητης Νεκτάριος Παπαβασιλείου τρέχοντας μόνο στον αγώνα του Αιγίου κατέκτησε την 15η θέση , ο Σταυρακης Παρασκευάς από την Καλαμάτα την 14η θέση.

Στην κατηγορία OPEN συμμετείχαν σε λίγους αγώνες ο Σωτήρης Βαγενάς και ο Σταύρος Κριλης κατακτώντας την 26η και την 40η θέση αντίστοιχα.

Το προεδρείο και τα μέλη του αθλητικού σωματείου Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. θα ήθελαν να συγχαρούν όλους τους αθλητές της για τα αποτελέσματα τους συμμετέχοντας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα παρά τις δυσκολίες της εποχής. Η συμμετοχή των αθλητών του σωματείου μας εξασφαλίστηκε χάρη στη πολύτιμη βοήθεια κάποιων τοπικών επιχειρήσεων και κάποιων ανθρώπων που στήριξαν την προσπάθεια μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

Την ποτοποιία «ΚΡΙΝΟΣ» και όλη την οικογένεια του κυρίου Αναστασόπουλου που πέρα από την παραχώρηση του αθλητικού μας χώρου (πίστα Motocross «Δωροθέα Αναστασοπούλου»), μας στηρίζει σε ότι προσπάθεια και αν κάνουμε και πλέον η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ και η οικογένεια Αναστασοπούλου είναι ένα.

Την εταιρεία «ΑΚΡΟΣ ΑΤΕ» και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της κύριο Φάνη Καπετσώνη καθώς και η εταιρεία του έχει αναλάβει τη διαμόρφωση της πίστας με τα μηχανήματά του όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης, θα θέλαμε και ευχαριστήσουμε τις τοπικές επιχειρήσεις που στήριξαν την προσπάθεια των αθλητών μας για το 2017 και είναι οι ακόλουθες:

[the_ad id=”46274″]

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

Ταχυεστιατόριο ΑΝΕΜΩΝΗ Κατσιμπίρης Γιώργος

Καύσιμα ΣΕΡΓΙΑΝΙΔΗΣ Σεργιανίδης Παναγιώτης

Καφέ ΜΠΡΙΚΙ Άγγελος Βλαχόπουλος

Φούρνος ΜΠΟΜΠΟΤΣΙΑΡΗ Δημήτριος Μπομποτσιάρης

Ταβέρνα ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ Φραντζής Χρήστος

Μεταφορές Torre trans Πάτρα Διονύσης Μαναγιας

ΥΠΟΣΤΗΡΗΚΤΕΣ

Stihl Αγροτικά μηχανήματα Γεωργίου

ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΚΤΕΟ AUTOVISION

Husqvarna αγροτικά μηχανήματα Παπαθανασίου

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Επιμελητήριο Αχαΐας, και ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο κ. Άριστο Τηληγάδη και ταμία κ. Κώστα Αναστασόπουλο, τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγίου, το Νομικό Πρόσωπο Παιδεία Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία του Δήμου Αιγιαλείας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κύριο Σπηλιωτόπουλο Χρήστο. Όλα τα μέλη της Λέσχης που βοηθούν στην πραγματοποίηση των αγώνων μας.

Η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ εύχεται Καλές Γιορτές με υγεία σε όλους, Καλή Χρονιά και ελπίζει σε μια καλύτερη χρονιά σε όλα τα επίπεδα το 2018.

 

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”48922″]