Ο Δήμος Αιγιάλειας τιμά την 26 Ιανουαρίου 2018, τη μεγάλη προεπαναστατική Συνέλευση της Βοστίτσας, η οποία επεξεργάστηκε σχέδιο δράσης για την έναρξη της επανάστασης του 1821. Η καθιέρωση της επετείου αυτής είναι μέγιστο τοπικό γεγονός.

Για να μην περιοριστεί, όμως, ο εορτασμός, στα «τυπικά» δρώμενα:

Αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία, και θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, έτσι ώστε κάθε χρόνο, στη διάρκεια των επετειακών εκδηλώσεων, να οργανώνεται μια μεγάλη ανοιχτή Συνέλευση των Αιγιαλέων, η οποία να επεξεργάζεται σχέδιο δράσης για την ανάπτυξη και ανάταξη της περιοχής.

Ένα ανοιχτό Forum στο οποίο θα συμμετέχουν διακεκριμένοι Αιγιαλείς της διασποράς, υπεύθυνοι για την ανάπτυξη της διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ικανοί άνθρωποι της παραγωγής, του πολιτισμού, της παιδείας και του τοπικού επιχειρείν, απλοί πολίτες της Αιγιάλειας. Καθένας που θα λαμβάνει τον λόγο θα πρέπει να καταθέτει μια εισήγηση για τοπικά θέματα –μεγάλα ή μικρά– μαζί με την προτεινόμενη λύση ή πρωτοβουλία.

Το πρώτο Forum θα οργανωθεί κατά τον εορτασμό του επόμενου έτους.

Η πρωτοβουλία μας ονομάζεται Forum-Βοστίτσα και δραστηριοποιείται από σήμερα 26 Ιανουαρίου 2018.

Όσοι επιθυμείτε να δραστηριοποιηθείτε, με στόχο να υπάρξει ένας σταθερός θεσμός καινοτομίας και ανάπτυξης για την περιοχή μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληροφορίες: Κο Άγγελο Ρούβαλη, τηλέφωνο: 6977011252 και email: arou25@otenet.gr

Τα μέλη της επιτροπής
Αντωνοπούλου Ζωή
Ζουρόπουλος Φάνης
Παπακωνσταντίνου Κώστας
Πετρής Χάρης
Ρούβαλης Άγγελος

live24gr