Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιανουαρίου, στειρώσεις αδέσποτων ζώων στον Δήμο Αιγιαλείας. Το Δίκτυο Ελλήνων Εθελοντών Κτηνιάτρων του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, έπειτα από πρόσκληση του Δήμου και του Συλλόγου Προστασίας Ζώων Αιγιαλείας, έκανε 82 στειρώσεις σε αδέσποτους σκύλους.

 

[the_ad id=”46371″]

 

Στην διαδικασία συμμετείχαν οι κτηνίατροι: Αγαθαγγελίδης Κυριάκος, Αλεξανδρόπουλος Παναγιώτης, Καφούσιας Αλέξανδρος, Κοντορεπανίδου Ευδοκία, Οικονομοπούλου Μαρία, Παπαδημητρίου Μιχάλης, Πέζαρος Παύλος, Τραχήλη Αθηνά, Τσιμπούκης Δημήτρης, Φράγκου Αθηνά, Χασάμπαλη Νία, καθώς και βοηθητικό προσωπικό που απασχολείται στα κτηνιατρεία. Το σύνολο των κτηνιατρικών πράξεων πραγματοποιήθηκε στα αδειοδοτημένα ιατρεία που παραχώρησαν οι κτηνίατροι Αλεξανδρόπουλος Παναγιώτης, Παπαδημητρίου Μιχάλης και Χασάμπαλη Νία.

Επίσης, ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος ευχαριστεί την εταιρία Pet Health για την ευγενική της χορηγία σε φάρμακα και αναλώσιμα.

Το Δίκτυο Ελλήνων Εθελοντών Κτηνιάτρων είναι διαθέσιμο να προσφέρει κοινωνικό έργο όπου του ζητηθεί, εξασφαλίζοντας την υγεία και ευζωία των ζώων, διασφαλίζοντας την Δημόσια Υγεία και τηρώντας τον νόμο.

 

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]