Στην Πάτρα συνεχίζει το “ταξίδι” της η έκθεση ζωγραφικής με θέμα «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», που διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”.

Η έκθεση έχει ήδη σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία στην Αθήνα (20 Μαρτίου έως 8 Απριλίου, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall), στη Θεσσαλονίκη (31 Μαΐου έως 17 Ιουνίου, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos), στα Ιωάννινα (3 έως 16 Οκτωβρίου, στο Γ.Α.Κ.-Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ηπείρου) και στην Κρήτη (07 έως 24 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο, στο Συνεδριακό Κέντρο Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας και 28 Νοεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου, στα Χανιά, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Κ.Α.Μ.) – Μεγάλο Αρσενάλι).

[the_ad id=”46371″]

Η έκθεση «ταξιδεύει» στην Πάτρα, με στόχο να δοθεί η ευκαιρία σε ακόμα περισσότερα παιδιά, αλλά και γονείς, να την επισκεφθούν και να ενημερωθούν σχετικά με θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.
Συγκεκριμένα, θα φιλοξενηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών (Νέα Εθνική οδό Πατρών – Αθηνών 38-40) με ελεύθερη είσοδο, Τρίτη έως Κυριακή 08:00-15:00, μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν παρουσία της Πολιτικής & Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και του Γενικού Διευθυντή της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 18:00’.

[the_ad id=”46274″]

Τα παιδιά και οι γονείς που θα επισκεφθούν την έκθεση στην Πάτρα, θα έχουν την ευκαιρία να δουν (214) παιδικές δημιουργίες και να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής της Τροχαίας. Για τον σκοπό αυτό, θα βρίσκεται στο χώρο της έκθεσης ειδικό πάρκο για τα παιδιά.
Επίσης, θα υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος και τα απαραίτητα υλικά ζωγραφικής για να μπορούν τα παιδιά που θα επισκεφθούν την έκθεση να ζωγραφίσουν και αυτά το δικό τους έργο.
Την πρωτοβουλία υποστηρίζει Οργανωτική Επιτροπή από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και ανθρώπους του πολιτισμού και του επιχειρηματικού κόσμου, οι οποίοι επέλεξαν (12) από τις ζωγραφιές, για να κοσμήσουν το θεματικό ημερολόγιο της Ελληνικής Αστυνομίας για το επόμενο έτος

Σχολεία, που ενδιαφέρονται για ομαδικές επισκέψεις στην έκθεση και παρακολούθηση του προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής της Τροχαίας, παρακαλούνται να επικοινωνούν καθημερινά (08:00-15:00) στα τηλέφωνα 2610-277073, 2610-277835 και στο e-mail: [email protected]
Η έκθεση παιδικής ζωγραφικής στην Πάτρα υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των ακόλουθων εταιρειών-επιχειρήσεων:
ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε., Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΩΝ ΑΕ ΚΥΚΝΟΣ, ΝΕΑ ΟΔΟΣ, ΙΟΛΗ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ, FRIESLANDCAMPINA – ΝΟΥΝΟΥ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Α.Ε., SKODA KOSMOCAR, ACS ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.Ε., HERTZ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΠΟΔΗΛΑΤΑ IDEAL, ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΠΑΤΡΩΝ Α.Ε., ACHAIA BEACH MEMBER OF AIROTEL GROUP OF HOTELS και FISIKON
To σχετικό ενημερωτικό βίντεο της Ελληνικής Αστυνομίας είναι διαθέσιμο στον ακόλουθο σύνδεσμο:
(Πληροφορίες για τη “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” μπορείτε να βρείτε στο http://www.symmaxiagiatinellada.gr και στο τηλέφωνο 2130230137.)

[the_ad id=”46371″]

 

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]