Το της Δευτερας βράδυ παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιηθήκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Παναιγιάλειας Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης (ΠΑΕΚ) που βρίσκεται δίπλα στα γραφεία του παραρτήματος του Επιμελητηρίου Αχαΐας στο Αίγιο (Ελίκης 22, πλησίον ΔΟΥ Αιγίου), ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου, οι οποίες διεξάγονται το τριήμερο 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου.

[the_ad id=”46371″]

 

Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ Αμβροσίου. Ο Αριστείδης Τηλιγάδης στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό την ΠΑΕΚ όλα αυτά τα έντεκα χρόνια, αλλά και τα νέα μέλη που στηρίζουν το ψηφοδέλτιο.
Πρέπει να σημειωθεί πως υποψήφια με την ΠΑΕΚ είναι και η νέα πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας Μαίρη Χρονοπούλου. Οι υποψήφιοι με την ΠΑΕΚ είναι όλοι γνωστοί επιχειρηματίες, καταξιωμένοι στο χώρο τους.

[the_ad id=”46274″]

Από τα παραλειπόμενα της βραδιάς η συζήτηση Αριστείδη Τηλιγάδη με τον Σεβασμιότατο, που τους συνδέει γνωριμία χρόνων, στον οποίο ο πρώτος είπε χαρακτηριστικά χαριτολογώντας: «είχα δηλώσει πως θα αποχωρήσω από την ΠΑΕΚ μόλις αποχωρήσει και ο Σεβασμιότατος. Που του είπε με τη σειρά του: κάνεις λάθος (καταχειροκροτούμενος), θα φύγεις στα 80, στην ηλικία που είμαι εγώ σήμερα».
Ακολούθησε μπουφές στον χώρο του Επιμελητηρίου, προσφορά του Αρτοποιείου Μπομπότσιαρη.

Της Ιωάννας Δημουλά

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]