Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου το απόγευμα, τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα φιλαναγνωσίας της Ιονίου βιβλιοθήκης «Βλέπω παιδική ταινία», έζησαν μία ξεχωριστή εμπειρία με την Εκπαιδευτικό Μαρία Αγγελοπούλου.
Η βιβλιοθήκη αγκάλιασε άλλη μία φορά τους μικρούς της φίλους, που πλημύρισαν την αίθουσα της βιβλιοθήκης για να δουν την παιδική ταινία. Στη συνέχεια η εκπαιδευτικός συζήτησε με τα παιδιά για τη ταινία και έγιναν τα ίδια πρωταγωνιστές.
Τα παιδιά στη συνέχεια ζωγράφισαν τους ήρωες της ταινίας με τη βοήθεια των εθελοντών Βασιλική Ταξιαρχοπούλου, τη Βίκυ Καρβέλα, την Κούλα Τρακαδά και τον Αλέξη Φιλιππόπουλο και στόλισαν το δένδρο των ευχών.

[the_ad id=”46371″]

Η συμμετοχή των παιδιών ήταν ενθουσιώδης.
Και βέβαια ο φούρναρης των Χριστουγέννων πάντα παρών, μοίρασε στα παιδιά υπέροχα γλυκά και τους ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα!
Η βιβλιοθήκη ευχαριστεί θερμά την κα Μαρία Αγγελοπούλου για την πολύτιμη υποστήριξή και τη συνεργασία της, όλους τους εθελοντές της, καθώς και την ακούραστη φίλη Σούλα Ψύχα για τα υπέροχα γλυκά που πρόσφερε.
Το πρόγραμμα Φιλαναγνωσίας της βιβλιοθήκης συνεχίζεται με:
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου
5.30 – 7.00 το απόγευμα.
«Κόβω, κολλάω, χρωματίζω και το δένδρο μου στολίζω».
Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με χαρτιά, χρώματα, μολύβια, πλεξιγκλάς, κουμπιά, μπαχαρικά κ.λ.π. Τα παιδιά εξασκούν το μυαλό και τα χέρια τους και φτιάχνουν μικρά έργα τέχνης.

[the_ad id=”46274″]

Για παιδιά 7-12 ετών. Στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης με την Κούλα Τρακαδά, τη Βασιλική Ταξιαρχοπούλου, τη Γωγώ Παπαφράγκου, τη Βίκυ Καρβέλα και τη Νόνη Λάφη.
Η συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα είναι με ελεύθερη είσοδο. Για την εκδήλωση «Κόβω, κολλάω, χρωματίζω και το δένδρο μου στολίζω», λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων με δήλωση συμμετοχής στο τηλ.: 26910-62562 τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης και στα κινητά 698 446 3722, 697 905 5162. .
Ο χώρος που θα γίνουν οι δραστηριότητες είναι στην αίθουσα της βιβλιοθήκης στο Αίγιο, στην οδό Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από τη Φανερωμένη).

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]