Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 επισκέφθηκαν το Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου παιδιά του 4ου Νηπιαγωγείου Αιγίου και του Ειδικού Νηπιαγωγείου με τις δασκάλες τους κα. Αθηνά Σκανδάμη, κα. Ελένη Σταματοπούλου, κα. Ρέα Καράμπελα, κα. Ελένη Κολοκυθά, κα. Μαρία Ηλιοπούλου, κα. Βασιλική Γκόργκα, κα. Μαριάννα Ασημακοπούλου και συνεργάτες κοινωνική λειτουργός κα. Φωτεινή Λέκκα και ψυχολόγος κα. Ελένη Μαρινάκη.

[the_ad id=”46371″]

 

Χόρεψαν και τραγούδησαν με τους εκπαιδευόμενους του Ε.Κ.Α.ΜΕ. και έπαιξαν κουκλοθέατρο και στη συνέχεια δημιούργησαν σε μεγάλο χαρτόνι τον ήρωα του παραμυθιού και το δώρισαν στα παιδιά του Κέντρου. Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων.
Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 μέλη του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας Αιγιαλείας στα πλαίσια εκδηλώσεων για την ετήσια εβδομάδα Ηπείρου επισκέφθηκαν το Ε.Κ.Α.ΜΕ. και συζήτησαν για τις δράσεις του χώρου με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Θεόδωρο Στεφανίδη.

[the_ad id=”46274″]

 

Η επιθυμία των ανθρώπων να συμμετέχουν στην καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρίες δείχνει την ευρύτερη ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου και αυτό μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο αυτών των ατόμων.
Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. τους ευχαριστεί όλους θερμά και τους εύχεται καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία.

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]