Εντυπωσίασε το Αίγιο η φιλανθρωπική παράσταση του Ινστιτούτου PLATON
και τίτλο «Η ζωή μας ένα Τανγκο» που πραγματοποιήθηκε Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 στο ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΑΙΓΙΟΥ.
Μια πρωτότυπη παράσταση που συνδύαζε Χορό, μουσική και πρόζα με τη συνοδεία ζωντανής Ορχήστρας.
Σκηνοθεσία –Κείμενα :Κατερίνα Ζαφειροπούλου
Χορευτική Ομάδα Εμμέλεια :Χορογραφίες Ανδρέας Παυλόπουλος
Σχολή Χορού Salon de Ballet
Τμήμα Αργεντίνικου Τανγκο Αιγίου Χορογραφίες Τσάκαλος Παναγιώτης
Υπό τους Ήχους της Φιλαρμονικής
Μια λαμπερή παράσταση ,με λαμπερά πρόσωπα και αισιοδοξία Μι α παράσταση «απρόσμενα» καλή και ποιοτική για τα μέχρι σήμερα δεδομένα της περιοχής κατά τη γενική ομολογία των παρευρισκόμενων.

[the_ad id=”46371″]

Η βραδιά ήταν Φιλανθρωπική και στο πλαίσιο εορτασμού των Χριστουγέννων τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τα Ιδρύματα του Αιγίου.
Αξίζουν Συγχαρητήρια σε τέτοιες πρωτοβουλίες που έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τον πολιτισμό αλλά και σε όσους με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό είτε με την παρουσία τους είτε με την ενίσχυση και τη συνεισφορά τους .

Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Νίκος Οικονομόπουλος και οι Συνεργάτες θέλουν ευχαριστήσουν όλους όσους βοήθησαν αλλά κ ενίσχυσαν οικονομικά ενδεικτικά αναφέρουμε :
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ_ DUR_KALLISTO SPA_ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ CARAVEL_ΚΑΛΛΗ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΟΠΤΙΚΑ ΜΑΜΑΣΗΣ _ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΝΙΝΙΩΤΗ ΣΟΦΙΑΔΗΚΕΠΑ και όλους Χορηγούς Επικοινωνίας που πρόβαλλαν ένα τόσο ιδιαίτερο εγχείρημα .Η βραδιά έκλεισε με την Υπόσχεση ότι θα υπάρξουν πολλές διοργανώσεις που θα αφορούν όλους τους κύκλους δράσης του Ινστιτούτου.

[the_ad id=”46371″]

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”48922″]