Στις 17.45 της Κυριακής 3/12/2017 ξεκίνησε η Γ. Συνέλευση του Χορευτικού Ομίλου. Πρόεδρος ο απερχόμενος αντιπρόεδρος Αργυρόπουλος Σπύρος, γραμματεύς η αρχαιολόγος Μαρία Καρβέλα και μέλη οι δεσποινίδες Βιβή Κωνσταντοπούλου και Ευτυχία Νικολοπούλου.

Τα πεπραγμένα του Συλλόγου το 2017 παρουσίασε συγκινημένη η απερχόμενη πρόεδρος Ελένη Αρβανίτη – Καφεντζή επί 12ετία πρόεδρος , που δήλωσε ότι λόγω υποχρεώσεων δεν θα είναι υποψήφια για το Δ.Σ. στην νέα τριετία ενώ θα παραμείνει κοντά στην νέα διοίκηση και θα είναι υποψήφια και για την Ελεγκτική Επιτροπή. Ακολούθησε ο ταμίας Γ. Νικολόπουλος ο οποίος παρουσίασε τα έσοδα – έξοδα του 2017 και ανέφερε το υπόλοιπο Ταμείου .

[the_ad id=”46371″]

 

Η Γενική Συνέλευση ομοφώνως ενέκρινε και τον απολογισμό πεπραγμένων και τον οικονομικό απολογισμό. Ακολούθησαν προτάσεις για το έτος 2018 οπότε θα εορτασθούν τα 40 χρόνια του Ομίλου. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων για Δ.Σ. και Ε.Ε. Ανέλαβε στην συνέχεια η πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής δικηγόρος Παρασκευή Παπαδογιαννοπούλου με γραμματείς την φιλόλογο Ασημίνα Σταυροπούλου , την Δημοτική υπάλληλο Μαρία Χάψα και βοηθό την Δήμητρα Σωτηροπούλου. Διεξήχθησαν οι εκλογές και με την σειρά επιτυχίας εκλέχτηκαν για το Διοικητικό Συμβούλιο με την σειρά οι : Κιλιάς Χρήστος , Νικολόπουλος Γεώργιος, Διαμαντόπουλος Χρήστος, Μποτίνη-Νικολοπούλου Γεωργία, Κακιός Μαρίνος, Μακρής Κώστας και Τσουμπού- Μανουηλίδου Γιάννα. Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν : Αρβανίτη- Καφεντζή Ελένη, Καρόπουλος Ηρώδης και Μπαλικούρα-Μπουσμάδη Σπυριδούλα. Εντός της εβδομάδος το νέο ΔΣ. θα συγκροτηθεί σε Σώμα και θα αναλάβει τις ευθύνες του από 1/1/2018.

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]