Γέμισε κόσμο το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο, αργά το απόγευμα και για αρκετές ώρες. Οι φιλαρμονικές Αιγίου, Ακράτας, Αιγείρας και οι Cheerleaders Estrellas, μετέφεραν το χαρμόσυνο μήνυμα των γιορτών.

Το Πάρκο άνοιξε με τους χαιρετισμούς της Προέδρου της ΔΗΚΕΠΑ, κάς Τσουκαλά, Του Δημάρχου Αιγιαλείας κου Παναγόπουλου αλλά και της συγγραφέως του Παραμυθιού που εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων.

[the_ad id=”46371″]

Το θαυμαστό ταξίδι του γενναίου Χιόνη, από τη Θεατρική Έκφραση Αιγίου. Το νόημα του Παραμυθιού αλλά και σύνθημα όλων, οι αξίες της φιλίας, της συνεργασίας, η συνέπεια στους στόχους και ο αλτρουισμός.

Να δούμε τι είπαν στο Aigialeiapress και στην Ιωάννα Δημουλά, οι πρωταγωνιστές του όλου εγχειρήματος, που για πρώτη βραδιά μπορούμε να πούμε πως είχε τη λάμψη ενός Χριστουγεννιάτικου χωριού που δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα άλλες μεγάλες Πόλεις που διοργανώνουν αντίστοιχες θεματικές δράσεις.

Για σχεδόν ένα μήνα το Πάρκο των Χριστουγέννων θα είναι ανοικτό για να δεχτεί πλήθη κόσμου, όχι μόνο από την περιοχή μας αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα και τις γειτονικές Πόλεις. Στο χέρι μας είναι να πάρει τη δημοσιότητα που πρέπει και να αγκαλιαστεί από όλους. Τέτοια εγχειρήματα απαιτούν στήριξη, ενίσχυση και δημοσιότητα.

Της Ιωάννας Δημουλά