Το Δ.Σ. του Εμπορικού και Τουριστικού Συλλόγου Ανατολικής Αιγιάλειας, διαμαρτύρεται για την εγκατάλειψη του Ορεινού όγκου-ζητάει απαλλαγή Δημοτικών Τελών για το 2018.
Ν΄ απαλλάξει από τα Δημοτικά Τέλη του 2018 καλεί τον Δήμο Αιγιαλείας ο Εμπορικός και Τουριστικός Σύλλογος Ανατολικής Αιγιάλειας.

Μετά από ψήφισμα στις 24 Δεκεμβρίου αποφασίστηκε πως θα είναι ένα είδος συμπαράστασης προς τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις, στις πληγείσες περιοχές που έμειναν χωρίς ρεύμα για αρκετές ημέρες, λόγω των καιρικών φαινομένων.

[the_ad id=”46371″]

 

Σε επιστολή τους μάλιστα αναφέρουν πως δυστυχώς οι φόβοι και οι ανησυχίες, που κατ’ επανάληψη έχουν εκφράσει για την εγκατάλειψη του ορεινού όγκου, επαληθεύτηκαν.

Γι΄ αυτό το λόγο συμπαρίστανται στους επαγγελματίες ολόκληρης της ορεινής περιοχής και εκφράζουν την διαμαρτυρία τους προς τον Δήμο Αιγιάλειας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τις Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και τη ΔΕΗ για τον αποκλεισμό τους, και μάλιστα στην περίοδο των Χριστουγέννων.

Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, οι επαγγελματίες, οι ξενοδόχοι, οι εστιάτορες, αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής, βιώνουν την απομόνωση και υφίστανται μια ανυπολόγιστη οικονομική ζημιά, που δε μπορεί να αναπληρωθεί.

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”48922″]