Κάλαντα, ευχές μελωδίες των Χριστουγέννων και παραδοσιακοί χοροί από νωρίς, σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, το πρωί στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.
Συλλογικοί φορείς κατέφθασαν να ευχηθούν στον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα και στους συνεργάτες του «Καλά Χριστούγεννα» και να ψάλλουν με τον δικό τους τρόπο ο καθένας, τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

[the_ad id=”46371″]

Την αρχή έκαναν οι Οπλίτες του ΚΕΤχ που αφού είπαν τα κάλαντα αντάλλαξαν ευχές με τον Περιφερειάρχη.
Ακολούθησε αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπεγουλακίου , συνοδευόμενη από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, το οποίο παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς. Τα μέλη του Συλλόγου δώρισαν στον Περιφερειάρχη καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα.
Στην συνέχεια κατέφθασε ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών , όπου εκτός από τα κάλαντα, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και του δώρισαν παραδοσιακές πίτες.
Τέλος τα παιδιά του Σωματείου «Φάρος Ποντίων Πατρών», τα οποία φορώντας παραδοσιακές στολές έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα του Πόντου, ενώ του προσέφεραν και ένα καλάθι με ποντιακά προϊόντα.

[the_ad id=”46274″]

Τα μέλη των συλλόγων ζήτησαν από τον Περιφερειάρχη να χορέψει μαζί τους παραδοσιακούς χορούς και δεν τους χάλασε το χατίρι.
Ο Απ. Κατσιφάρας ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία, αγάπη και να συνεχίσουν να μας δίνουν ελπίδα για το μέλλον, κρατώντας δυνατή την παράδοσή μας.
Εκτός από τον Περιφερειάρχη, παρέστησαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος και οι Αντιπεριφερειάρχες Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Καρπέτας, Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας και η Εκτελεστική Γραμματέας, Διονυσία Μαράτου, ο Διευθυντής του Γραφείου του Περιφερειάρχη Νίκος Νομικός καθώς και όλοι οι συνεργάτες από το γραφείο.

[the_ad id=”46371″]

https://www.youtube.com/watch?v=RUMVIlFLees

https://www.youtube.com/watch?v=93L6LYkUGac

https://www.youtube.com/watch?v=lwFgEVbxRdY

https://www.youtube.com/watch?v=2aPJjHaYREM