Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών (Ε.Ε.Γ.Ψ.) και την συνδιοργάνωση του ΚΟΙ.Σ.Π.Ε.« Φάρος» και του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής Πάτρας οργανώνουν το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών με θέμα: «Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία: Προκλήσεις & Προοπτικές», που φέτος φιλοξενείται στην πόλη των Πατρών, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στις 10-12 Νοεμβρίου 2017.

[the_ad id=”46371″]

Μεταξύ των ομιλητών θα παρίστανται διακεκριμένοι επιστήμονες από τον χώρο της ψυχικής υγείας όπως από το Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας, από το ΓΝ.Α.Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, από το Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής Πατρών κ.α. ενώ θα αναπτυχθούν ενότητες όπως «ο ρόλος της γνωσιακής προσέγγισης στους ασθενείς με Διαταραχές Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ)», «Ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις στην Ουσιοεξάρτηση», «Διαταραχές άγχους στην παιδική ηλικία», «ρύθμιση συναισθήματος» κτλ.

Το συνέδριο μπορούν να παρακολουθήσουν επιστήμονες της σωματικής και ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικοί και κοινωνικοί επιστήμονες.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του συνεδρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του συνεδρίου: www.5cognitive.gr

[the_ad id=”46371″]

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”46715″]