Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην 18η ημερίδα μας, σε συνεργασία με το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, με τίτλο «Ο υφιστάμενος του σήμερα, ο προϊστάμενος του αύριο». Προηγήθηκαν 17 επιτυχημένες ημερίδες εντός αλλά και εκτός Αττικής, τις οποίες τίμησαν 261 εξέχοντες συντονιστές και ομιλητές επιστήμονες του χώρου της υγείας αλλά και της ευρύτερης επιστημονικής κοινότητας στις οποίες συμμετείχαν 2800 σύνεδροι. Τα θέματα που αναπτύχθηκαν τεκμηρίωσαν τον κύριο σκοπό μας που είναι η δια βίου ανάπτυξη των νοσηλευτών στο πεδίο της οργάνωσης, διοίκησης και διαχείρισης των νοσηλευτικών υπηρεσιών με στόχο την προαγωγή ενός υγιούς και ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος για τους επαγγελματίες υγείας και τους ασθενείς.

[the_ad id=”46371″]

Φέτος η ατζέντα μας εστιάζει στο Νοσηλευτή Προϊστάμενο. Πεποίθησή μας είναι ότι η επίδραση του Νοσηλευτή Προϊσταμένου στη διαμόρφωση του εργασιακού περιβάλλοντος στο χώρο της υγείας είναι αναντίρρητα κρίσιμη. Πρόκειται για ένα δυναμικό και πολύπλοκο περιβάλλον υγείας, όπου η ασφαλής και αποτελεσματική φροντίδα θα διασφαλιστεί στο βαθμό που οι ηγέτες του χώρου μπορούν να συμβάλλουν τα μέγιστα σε αυτή την κατεύθυνση-αποστολή. Αυτό για τους Νοσηλευτές Προϊστάμενους, ανεξάρτητα από το επίπεδο άσκησης εξουσίας, προϋποθέτει την κατοχή γνώσεων και καλά διαμορφωμένων δεξιοτήτων στη διοίκηση και οργάνωση, στην αυτο-ηγεσία, στο coaching και στην ηγεσία της επαγγελματικής ομάδας.

Το Περιφερειακό τμήμα Πελοποννήσου, του ΕΣΝΕ, πιστό στους στόχους τους για ανάπτυξη και προαγωγή της Νοσηλευτικής στην περιφέρεια, φιλοξενεί και συνδιοργανώνει για τρίτη φορά εκπαιδευτικό πρόγραμμα τομέα του Συνδέσμου. Η επιτυχία και η θερμή ανταπόκριση των συναδέλφων στην διοργάνωση των δύο προηγούμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας ωθούν σε συνεχή επαγρύπνηση με σκοπό την ικανοποίηση εκπαιδευτικών αναγκών των μελών μας και τη συνεχή επιστημονική τους κατάρτιση.

[the_ad id=”46371″]

Έχουμε την βεβαιότητα ότι οι εκλεκτοί πρόεδροι, ομιλητές και σχολιαστές που συμμετέχουν στην ημερίδα μας θα συμβάλλουν καθοριστικά και εποικοδομητικά στην κατανόηση των θεμάτων που θα διαμειφθούν. Είναι επίσης πεποίθησή μας πως η ανταλλαγή απόψεων και η συζήτηση θα είναι επίκαιρη κι ενδιαφέρουσα για όλους. Θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να σας έχουμε κοντά μας.

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”46715″]