Θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18.00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικό Σχολείου Ακράτας, βιωματικό Εργαστήριο για γονείς με θέμα: «Δημιουργικός Ελεύθερος Χρόνος με τα Παιδιά μας».
Το Εργαστήριο θα υλοποιήσει η Μαρία Πομποδάκη, Ψυχολόγος –Ειδική Παιδαγωγός. Συντονισμός –Συζήτηση με τους Γονείς: Βασιλική Φελούκα, Σχολική Σύμβουλος 7ης Εκπ/κής Περιφέρειας. Διοργάνωση εργαστηρίου: 1ο Δημοτικό Σχολείο- 1ο Νηπιαγωγείο Ακράτας.

 

 

egiocity1_31vtm17gΚοινωνικάΑΙΓΙΑΛΕΙΑ,ΑΚΡΑΤΑΘα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18.00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικό Σχολείου Ακράτας, βιωματικό Εργαστήριο για γονείς με θέμα: «Δημιουργικός Ελεύθερος Χρόνος με τα Παιδιά μας». Το Εργαστήριο θα υλοποιήσει η Μαρία Πομποδάκη, Ψυχολόγος –Ειδική Παιδαγωγός. Συντονισμός –Συζήτηση με τους Γονείς: Βασιλική Φελούκα, Σχολική Σύμβουλος...Εδώ ...η είδηση είναι στην πραγματική διάσταση Το aigialeiapress.com ξεκίνησε το 2012 για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας της Αιγιάλειας