13.5 C
Aigio
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΑιγιάλειαΣυνάντηση Δ.Σ. συλλόγου Αλυκής με Αντιδήμαρχο Έργων

Συνάντηση Δ.Σ. συλλόγου Αλυκής με Αντιδήμαρχο Έργων

Την Τετάρτη το πρωί, στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Αιγιαλείας, στο γραφείο της Αντιδημάρχου Έργων Κας Ψυχράμη, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων του Δ.Σ. του συλλόγου Αλυκής με την Αντιδήμαρχο έργων. Παρόντες μηχανικός του Δήμου και ο σύμβουλος Δημάρχου Κος Μπαγκλέσης.

[the_ad id=”46704″]

Η συζήτηση περιστράφηκε στα θέματα που απασχολούν την παραλία Αλυκής και ειδικά την παραλιακή ζώνη και το βιότοπο. Από την πλευρά του συλλόγου, τέθηκαν τα βασικά ζητήματα που απασχολούν την παραλία, δηλαδή η ενίσχυση του φωτισμού, η διάνοιξη κάθετων δρόμων, οι αναγκαίοι χώροι πάρκινγκ ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, ο καλοπισμός της παραλίας, η τοποθέτηση ομπρελών και κάδων για την εξυπηρέτηση των λουομένων και των επισκεπτών, η επανατοποθέτηση φυλακίου παρακολούθησης στο βιότοπο, ο καθαρισμός της θάλασσας από όγκους τσιμέντων που είναι επικίνδυνα για τη δημόσια ασφάλεια.

Κοινή συνισταμένη της συζήτησης είναι να επιτευχθεί ο στόχος να υπάρξει η ανάλογη προετοιμασία , ώστε η παραλία μας την επόμενη σεζόν να είναι όσο το δυνατόν έτοιμη και όμορφη για να υποδεχθεί τους συμπολίτες μας, προσφέροντας διέξοδο από την καθημερινότητα ως η πιό κοντινή παραλία της πόλης, φυσικά μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας.

[the_ad id=”46274″]

Τις επόμενες ημέρες ο σύλλογό μας θα ζητήσει από τις υπηρεσίες του Δήμου να γίνει καθορισμός αιγιαλού και παραλίας σε όλο το μήκος της παραλιακής ζώνης της Αλυκής, και θα θέσουμε στη Δημοτική Αρχή συγκεκριμένη πρότασή μας για το πώς επιθυμούμε τη διαμόρφωση της παραλιακής ζώνης, ώστε να είναι λειτουργική και ελκυστική για τους επισκέπτες.

Ο σύλλογό μας, πιστός στην αρχή της συνεργασίας, επιθυμεί να παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις από τη δημοτική αρχή, ώστε οι υπηρεσίες, που έχουν και την ευθύνη της υλοποίησης των σχεδίων ανάπτυξης και αξιοποίησης της παραλίας Αλυκής, να λειτουργήσουν έγκαιρα και σύμφωνα με τους κανόνες, ώστε να μη χάσουμε άλλο χρόνο, και τα επόμενα έτη να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η τουριστική εικόνα της παραλιακής ζώνης.
Εμείς θα είμαστε αρωγοί, ( όπως είμαστε πάντα ), της δημοτικής αρχής, γιατί πιστεύουμε στην αρχή της συνεργασίας και διότι οι στόχοι μας είναι κοινοί.
Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για την επόμενη εβδομάδα!

[the_ad id=”46371″]

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”46715″]

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular