Ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αλυκής Αιγίου “ Άγιος Νικόλαος” σε συνεργασία με μέλη της τοπικής κοινωνίας και την υποστήριξη της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης iSea, σας προσκαλούν να φροντίσουμε τον τόπο μας!

Ο παράκτιος καθαρισμός θα υλοποιηθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στην παραλία Αλυκής Αιγίου και ώρα 11:00 το πρωί, μέχρι 14¨00 το μεσημέρι. Τόπος συνάντησης το καφέ ΗΔΥΛΗ.

Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αλυκής Αιγίου “Άγιος Νικόλαος” ιδρύθηκε από κατοίκους και φίλους της παραλίας Αλυκής Αιγίου, με σκοπό την προστασία και την ανάδειξή της, (αποτελεί την κεντρική παραλία του Αιγίου) και της εξέχουσας βιοποικιλότητας της περιοχής (υπάρχει ο υδροβιότοπος της Αλυκής).
Στο πλαίσιο της ενεργούς και συνεχής δράσης του συλλόγου μας στην περιοχή οργανώθηκε ο παράκτιος καθαρισμός της παραλίας σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία, φορείς και την περιβαλλοντική οργάνωση iSea, στο πλαίσιο του προγράμματος των καθαρισμών παραλίας «Φρόντισε τον τόπο σου. Κάνε έναν καθαρισμό παραλίας!».

Σημείο Συνάντησης: Παραλία Αλυκής Αιγίου ( καφέ ΗΔΥΛΗ ), Ώρα 11¨00-14¨00 !
Περισσότερες πληροφορίες: [email protected] & [email protected]

[the_ad id=”46371″]

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”46715″]