Το ισχυρό φύλο αντιστέκεται στην κρίση, σηκώνοντας ψηλά τη σημαία του ανδρισμού!

Η σεξουαλική ζωή των Ελλήνων, έχει απογειωθεί τα τελευταία χρόνια, παρά τις αρχικές απογοητευτικές ενδείξεις. Κι αυτό γιατί τα στοιχεία του Ανδρολογικού Ινστιτούτου αποδεικνύουν ότι οι ” δυσκολίες” της καθημερινότητας, οδηγούν τα ζευγάρια συχνότερα στην κρεβατοκάμαρα.

[the_ad id=”46371″]

Μετά από 600 τηλεφωνικές συνεντεύξεις σε άνδρες, προκύπτει αύξηση συνευρέσεων σε όλες τις ηλικίες!

Άνδρες 18 έως 34 ετών αποκάλυψαν πως οι σεξουαλικές επαφές τους έχουν αυξηθεί κατά 35% φέτος, σε σύγκριση με πέρυσι.

Στους άνδρες ηλικίας 35-54 ετών, η αύξηση αυτή είναι 30% ενώ οι άνδρες άνω των 54 ετών σημειώνουν πως οι σεξουαλικές επαφές είναι εξίσου αυξημένες σε ποσοστό 27%.

Το αποτέλεσμα της παραπάνω έρευνας του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών είναι μεταξύ των συμπερασμάτων και στοιχείων που απασχολούν το συνέδριο για την Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα και Αναπαραγωγή που διεξάγεται σήμερα και αύριο (3 και 4 /11) με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων πολλών ειδικοτήτων.

“Οι άνδρες φαίνεται σήμερα ότι εστιάζουν ιδιαίτερα στο σεξ και ως πράξη και ως διάθεση, παρόλο που κάποιος θα περίμενε όλη αυτή η οικονομική αβεβαιότητα να έχει επηρεάσει αρνητικά την ερωτική τους διάθεση” δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην “εφημερίδα των συντακτών” ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ουρολόγος – ανδρολόγος, διευθυντής του τμήματος Σεξουαλικής Υγείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

πηγή:.efsyn.gr

[the_ad id=”46371″]

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”46715″]