Οι Έλληνες φαίνεται πως δεν γνωρίζουν και αυτή είναι μια Ελλάδα που ΔΕΝ θέλουμε για τα παιδιά μας.

Τα χρόνια περνούν και όπως ακριβώς εξελίσσεται η τεχνολογία και η ανθρωπότητα γενικά, έτσι ακριβώς εξελίσσονται και οι επιμέρους κατηγορίες στην καθημερινότητα. Κάπως έτσι συμβαίνει και με το σεξ, αν και έχω πια πειστεί ότι το σεξ δεν εξελίσσεται, αλλά το μόνο που συμβαίνει είναι ότι τελικά δίνουμε ονόματα στα παράλογα, τολμηρά, περίεργα και ίσως ντροπιαστικά που μπορεί να συμβαίνουν εκείνη τη στιγμή και τα οποία παλαιότερα δεν αποτελούσαν καν θέμα συζήτησης.

[the_ad id=”46371″]

 

Μία από τις λέξεις της τελευταίας, δεκαετίας θα έλεγα, είναι και το squirting ή αλλιώς η γυναικεία εκσπερμάτιση με… εκτόξευση υγρών! Προφανώς αυτό γινόταν και παλαιότερα, προφανώς και δεν είχε βρεθεί η κατάλληλη λέξη, και προφανώς οι γυναίκες στις οποίες συνέβαινε το θεωρούσαν περίεργο.

Όχι πλέον, διότι πολύ απλά το συγκεκριμένο, σύμφωνα πάντα με τους άντρες, αποτελεί… ευλογία και φυσικά αδιάσειστη ένδειξη ότι το σεξ που προηγήθηκε ήταν αρκούντως απολαυστικό και ικανοποιητικό.

Σύμφωνα λοιπόν με μία έρευνα του PornHub, από το 2013 μέχρι σήμερα η αναζήτηση ταινιών με θέμα το squirting έχει ανέβει εντυπωσιακά, ενώ είναι άκρως δημοφιλές ανάμεσα στις γυναίκες οι οποίες προφανώς προσπαθούν να καταλάβουν αφενός τι είναι και αφετέρου ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Και τώρα τα άσχημα νέα: Ανάμεσα στις 20 χώρες που αγαπούν και προτιμούν τις ταινιούλες με squirting, δεν είναι η Ελλάδα! Και ερωτώ… Θα υπάρξει ποτέ εξέλιξη στη δόλια την Ψωροκώσταινα ή θα μείνουμε προσκολλημένοι στο παρελθόν του ιεραποστολικού και των γαλλικών φιλιών; Α;

ΓΩΓΩ ΦΟΥΝΤΑ – ratpack.gr

[the_ad id=”46371″]

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”46715″]