Η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας συνεχίζει την υλοποίηση του Προγράμματος διανομής Τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής προς τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ /FEAD για τον Νοέμβριο 2017, σε συνεργασία με τους Εταίρους της Σύμπραξης.
Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί οι διανομές της τρέχουσας φάσης στους ωφελούμενους των κάτωθι Εταίρων:
• Δήμου Αιγιαλείας,
• Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων & Αιγιαλείας
• Ιεράς Μητροπόλεως Πατρέων
• Δήμου Ερυμάνθου

[the_ad id=”46371″]

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους των κάτωθι Εταίρων:
• Δήμου Πατρέων (ολοκληρώνεται στις 29-11-2017)
• Δήμου Δυτ. Αχαΐας (ολοκληρώνεται στις 25-11-2017)
ενώ αναμένεται η υλοποίηση διανομής από τον Δήμο Καλαβρύτων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

O Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ως νόμιμος εκπρόσωπος της Σύμπραξης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Εταίρους της Σύμπραξης που συνέβαλλαν και συνεργάστηκαν για την ομαλή διανομή των Τροφίμων και των Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής του ΤΕΒΑ /FEAD. Επίσης, ένα ειλικρινές ευχαριστώ στα υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε. Αχαΐας, ΠΔΕ, για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και την άψογη συνεργασία τους με τους Εταίρους της Σύμπραξης που αυτοσκοπό έχει την ανακούφιση και την στήριξη των οικονομικά αδυνάμων και ευπαθών συμπολιτών μας».

Τέλος, η Π.Ε. Αχαΐας ενημερώνει τους ωφελούμενους να επικοινωνούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες των Εταίρων που με αίτησής τους έχουν επιλέξει, για την καθοδήγησή τους σε θέματα παραλαβής των προϊόντων και για να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία διαδικασιών των διανομών του Προγράμματος.

[the_ad id=”46371″]

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”46715″]