Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα Μυρσίνια όταν ένας 27χρονος δολοφόνησε τον 21χρονο αδερφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδερφή των δύο παιδιών, οι οποίοι δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν ακόμη τη διάσταση της τραγωδίας, που χτύπησε την οικογένεια τους.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν στο σπίτι της οικογένειας στα Μυρσίνια, ο 21χρονος Τόλης κοιμόταν και ο 27χρονος Γρηγόρης περιφερόταν στους χώρους του σπιτιού.

[the_ad id=”46371″]

 

 

Τότε ο 27χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε χρόνια ψυχιατρικά προβλήματα, έπιασε ένα κουζινόμαχαιρο και στη συνέχεια έναν μπαλτά και κατέσφαξε τον αδερφό του, καταφέρνοντας του χτυπήματα στο σώμα.


Αμέσως μετά και συνειδητοποιώντας προφανώς, τι είχε κάνει, κατευθύνθηκε στο υπόγειο του σπιτιού, όπου κατανάλωσε διάφορες δηλητηριώδεις ουσίες, όπως ποντικοφάρμακο, υγρό μπαταριών, φυτοφάρμακο και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σοκαρισμένος ο ηλικιωμένος πατέρας της οικογένειας στη θέα του αιμόφυρτου γιου του πάνω στο κρεβάτι άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ λίγο αργότερα εντόπισε και τον δεύτερο γιο του να κείτεται στο έδαφος μέσα στην αποθήκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο αδέρφια καβγάδιζαν αρκετά συχνά και οι σχέσεις τους το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα τεταμένες, καθώς ο 21χρονος σκεφτόταν μαζί με τον πατέρα του να προχωρήσουν στον εγκλεισμό του 27χρονου σε ψυχιατρική κλινική, στην οποία είχε νοσηλευτεί και στο παρελθόν.

[the_ad id=”46274″]

 

 

Η νεκροψία-νεκροτομή στις σωρούς του 21χρονου Τόλη, αλλά και του 27χρονου Γρηγόρη πρόκειται να διενεργηθεί σήμερα το πρωί και λίγες ώρες αργότερα συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί θα τους οδηγήσουν στην τελευταία τους κατοικία.

Πηγή: cretapost

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”46715″]