Η Διοίκηση της Α.Λ.Κ. Αιγίου ¨Το Σεριφάτο¨ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τις αθλήτριες: Αγγελοπούλου Μαρία, Αποστολοπούλου Αλεξάνδρα, Λουμπαρδιά Κωνσταντίνα, Παλούμπη Μαρία, Παπαδοπούλου Αναστασία, Παύλου Εβελίνα και Σιάσου Αντιγόνη. Τις καλωσορίζει και εύχεται σε όλες υγεία, δύναμη και αγωνιστική διάθεση για το νέο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών που ξεκινά την Κυριακή 12/11/2017 στις 14.15 στο κλειστό του Αιγίου, με αντίπαλο την ομάδα του Αθηναϊκού Βύρωνα.

Είμαστε σίγουροι ότι με το ταλέντο και την εμπειρία τους, θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα μας και μαζί με τις υπάρχουσες στο ρόστερ, θα δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει στην Α2 Εθνική κατηγορία, καθώς οι περισσότερες αγωνίζονταν πέρυσι με την ομάδα του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

 

Έτσι το ρόστερ της ομάδας μας για το νέο αγωνιστικό έτος 2017-2018 όπως συμπληρώθηκε, είναι:

 

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ
 1ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΡΟΣΩΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ 19ΣΕΡΙΦΑΤΟ
 2ΣΙΑΣΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ 35ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
 3ΠΙΚΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗPLAYMAKER 34ΣΕΡΙΦΑΤΟ
 4ΠΑΥΛΟΥ ΕΒΕΛΙΝΑPLAYMAKER 20ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
 5ΛΟΥΜΠΑΡΔΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΕΞΤΡΕΜ & PLAYMAKER 32ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
 6ΡΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑΕΞΤΡΕΜ & PLAYMAKER 23ΟΡΜΗ
 7ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑΕΞΤΡΕΜ 22ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
 8ΠΑΛΟΥΜΠΗ ΜΑΡΙΑΕΞΤΡΕΜ 18ΟΡΜΗ
 9ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΕΞΤΡΕΜ 20ΟΡΜΗ
10ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΕΞΤΡΕΜ 23ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
11ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΙΝΤΕΡ 21ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
12ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΙΝΤΕΡ 19ΟΡΜΗ
13ΑΥΓΕΡΗ ΜΑΡΙΑΙΝΤΕΡ 17ΣΕΡΙΦΑΤΟ
14ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΙΝΤΕΡ 21ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
15ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑΠΙΒΟΤ 20ΣΕΡΙΦΑΤΟ
16ΧΑΛΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑΠΙΒΟΤ 21ΟΡΜΗ

 

Επίσης η διοίκηση του Σωματείου ανακοινώνει την συνεργασία της με τον φυσιοθεραπευτή κ. Παναγιώτη Κάντα, για το γυναικείο τμήμα και τα τμήματα υποδομών. Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην προσωπική του ζωή και επαγγελματική του καριέρα.

 

Τέλος ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας, ότι από την Κυριακή 12/11/2017 και σε κάθε αγώνα που θα διεξάγεται στο κλειστό του Αιγίου, θα γίνεται κλήρωση στο ημίχρονο των αγώνων και θα μοιράζονται δώρα στους θεατές, καθώς και στους κατόχους καρτών οικονομικής ενίσχυσης και καρτών φίλου του Σωματείου.