Τα είπαν καλά και κράτα σημειώσεις.

Ξέρεις, οι λίστες είναι καλές και άγιες, αλλά κάπου κάπου λίγο μας εκνευρίζουν επειδή αποπνέουν υπόρρητα μια αίσθηση αυθεντίας. Αυτά πρέπει ή δεν πρέπει κάνεις για το τάδε ή το δείνα θέμα. Σοβαρά, ρε μεγάλε; Και ποιος είσαι εσύ που το λες; Ο Θεός;

Όταν όμως προέρχονται από το λαό, από τους χιλιάδες χρήστες του ίντερνετ εκεί έξω, τότε έχει παραπάνω βαρύτητα.
Στο Reddit, λοιπόν, αποφάσισαν να δώσουν το λόγο στις γυναίκες και να τις ρωτήσεις τι τις ξενερώνει περισσότερο στους άνδρες, τόσο στη διάρκεια ενός ραντεβού όσο και κατά διάρκεια του σεξ.

[the_ad id=”46371″]

 

Οι απαντήσεις έχουν ενδιαφέρουν γιατί αποτυπώνουν αυτό που λέμε γυναικεία γνώμη, αλλά επειδή εδώ κάνουμε έρευνα, είπαμε να διασταυρώσουμε τα παρακάτω με τα όσα έχει διδάξει η ζωή τον δικό μας άνθρωπο για τα θέματα σεξ, τη Γωγω Φούντα.
Για παμε:

  1. Να έχεις λουστεί με κολόνια

Ξέρεις, δεν είσαι πλέον 15 τότε που έκανες μπάνιο με νερό και αμέσως μετά έκανες και δεύτερο «μπάνιο» με το σπρέι eau de toilette. Επομένως με ρέγουλα το άρωμα. Όπως σε ενοχλεί σε εκείνη, αντίστοιχα ενοχλεί και την ίδια.

Η Φούντα λέει: Ναι, δεν παλεύεται με τίποτα ένας άνδρας που βρωμάει πατσουλί.

  1. Να το παίζεις πολύ μάτσο

Ναι, ωραία τα «κακά παιδιά», πάντα έχουν ένα γκελ παραπάνω (αν και δεν ισχύει απόλυτα τα παραπάνω), όμως άλλο αυτό και άλλο να το είσαι βαρύς και ασήκωτος και να μην θες πολλά-πολλά και να είσαι έτοιμος να στήσεις καβγά με τον οποιοδήποτε από το πουθενά. Αν μάλιστα, το πακέτο αυτό της «ματσοσύνης» συνοδεύεται από προσβλητικά και υποτιμητικά σχόλια για άλλες γυναίκες, τότε ακόμα χειρότερα.

Η Φούντα λέει: Αλήθεια και αυτό. Γενικά όταν βγαίνουμε για ένα ποτό δεν θέλουμε να έχουμε στο μυαλό ότι θα πρέπει να περάσουμε το βράδυ στα Επείγοντα ούτε ότι θα γίνουμε τόσο ρεζίλι ώστε να μην ξαναπατήσουμε στο αγαπημένο μας. Α ναι! Και το να θάβεις μια άλλη γυναίκα (ακόμα και αν είναι η πρώην σου) δεν είναι καθόλου σέξι.

  1. Οι άκυρες dick pics

Ok, το sexting και γενικά η φάση με φωτογραφίες υπό προϋποθέσεις λειτουργεί. Ειδικά αν βρίσκεσαι και σε ένα περιβάλλον όπως του Tinder, όπου ξέρεις μεταξύ κατεργαρέων πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια. Σε κάθε τι όμως, χρειάζεται το σωστό timing. Και για αρκετές γυναίκες η dick pic που σκάει από το πουθενά επιφέρει ένα κάποιο ξενέρωμα.

Η Φούντα λέει: Αγόρια, ναι. Για κάθε τι υπάρχει η στιγμή του. Στο κάτω-κάτω της γραφής ποιος σας είπε ότι το πρωί που θα ξυπνήσω για να πάω στη δουλειά και θα πιάσω το κινητό για να τσεκάρω ειδοποιήσεις από facebook, Instagram κτλ θέλω να με καλημερίσει απρόσκλητος ο μικρός σας φίλος;

  1. Όταν στο σεξ κοιτάς μόνο την πάρτι σου

Με άλλα λόγια όταν πια έχετε φτάσει στο προκείμενο και εσύ κάνεις σαν το «λαγουδάκι»: γρήγορα (αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό), βιαστικά (εδώ έχουμε πρόβλημα) και χωρίς να νοιάζεσαι για την ικανοποίηση της παρτενέρ στο (μεγαλο πρόβλημα). Ξέρεις, εκείνη τη στιγμή δεν βρίσκεται μαζί σου επειδή θεωρεί ότι είναι ένα καλύτερο της παλάμης σου.

Η Φούντα λέει: Απλά αισχρό.

[the_ad id=”46274″]

 

  1. Το χιουμοράκι σχετικά με την οικογένεια που θα κάνετε μαζί

Μιλάμε για αυτά τα αστεία του τύπου «Χαχαχα! Αυτό θα το λέω μια μέρα στα παιδιά μας» ή «Πω! τέλειο αυτό το επιπλάκι. Θα αρέσει και στα παιδιά μας». Ναι, εντάξει, λίγο με ρέγουλα, τα μέλια.

Η Φούντα λέει: Εντάξει, δεν μου φαίνεται τόσο τραγικό ειδικά όταν μιλάμε για πολύχρονη σχέση στα 30+. Τρώγεται

  1. Όταν μιλάς για το πώς πέρασες στο γυμναστήριο

Ναι, έχεις κορμί φέτες και λιώνεις στο πρωτόκολλο Tabata και μπράβο σου. Όμως δεν χρειάζονται βαρετές λεπτομέρειες για το είδος των squats που έκανες ή για τα κιλά που σήκωσες.

Η Φούντα λέει: Εντάξει, αν δεν περιοριστείς μόνο στα δικά σου και ενδιαφερθείς για το πώς πέρασα εγώ τη μέρα μου, είμαστε οκ.

  1. Τα «κοπελιά», «αγαπάκι» και «κόκλα»

Εδώ έχουμε το ευρύ και πλούσιο πεδίο χαρακτηρισμών που ενώ μπορεί να είναι όλοι κατάλληλοι για κάθε περίσταση, είναι όλοι τους εκνευριστικοί και ξενερωτικοί.

Η Φούντα λέει: Κοπελιά κάνε με αδδ είμαι πλοκ.

  1. Με το μαλακό τα δάχτυλα

Η κλειτορίδα είναι πολύ ευαίσθητη, άρα χρειάζεται στοργή και προδέρμ. Μπορεί στο porn hub να το κάνουν αλλιώς αλλά στο πραγματικό κρεβάτι όλες οι γυναίκες θέλουν να χρησιμοποιείς δάχτυλα και γλώσσα με επιδεξιότητα.

Η Φούντα λέει: Παιδιά, δεν υπάρχει μεγαλύτερη αλήθεια από το παραπάνω.

  1. Να κάνεις σεξ και αμέσως μετά να σε παίρνει ο ύπνος

Το κλασικό ζήτημα της αγκαλίτσας.. Εντάξει, σε ένα one night stand δεν πρόκειται να τεθεί τέτοιο ζήτημα, όμως εντάξει, είναι και λίγο αγένεια να τελειώσεις τη δουλειά, να γυρίσεις πλευρό και να πέσεις για ύπνο. Και αν αυτά ισχύουν για μία τίμια ξεπέτα, φαντάσου να έχεις και σχέση.

Η Φούντα λέει: Εγώ με αυτά δεν έχω πρόβλημα. Εργαζόμενο κορίτσι είμαι και σε ηλικία που όταν θα πέσω στο κρεβάτι για να γίνει «πόλεμος» δεν θα ξεχάσω και να σηκωθώ. Και τέλος πάντων, όταν είμαστε κουρασμένοι, έχουμε ανάγκη από ύπνο. Πού το κακό;

ratpack.gr

[the_ad id=”46371″]

 

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”46715″]