Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος, η ομάδα μας έδωσε σήμερα το απόγευμα έναν ακόμα εντός έδρας φιλικό αγώνα, αυτή τη φορά με ομάδα από την Super League και συγκεκριμένα με τον Παναιτωλικό, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 2-1.

[the_ad id=”46371″]

Η ομάδα του Αγρινίου, μολονότι ταξίδεψε στο Αίγιο με αρκετές ελλείψεις, έδειξε ότι διαθέτει ένα αξιόλογο και ποιοτικό σύνολο, κάτι όμως που δεν πτόησε τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα πάλεψαν το ματς και μάλιστα, εάν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια ίσως και να είχαν καταφέρει το κάτι παραπάνω.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και ενώ η ομάδα μας έδειχνε πως… πατά καλά στο γήπεδο, ήρθε το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων, όταν στο 26΄ ο Μαζουρέκ βρήκε με κάθετη πάσα τον Ντίαζ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Πολίτη και να «γράψει» το 0-1… Τρία λεπτά νωρίτερα ο Αρναρέλλης εκτέλεσε φάουλ, με τον τερματοφύλακα Σταματόπουλο να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να διώχνει εντυπωσιακά.

Μετά το εις βάρος του γκολ ο Παναιγιάλειος ανέβασε την απόδοσή του και μέσα σε δύο λεπτά θα μπορούσε να είχε φτάσει στην ισοφάριση, όμως αρχικά το σουτ του Καζναφέρη στο 37΄ από καλή θέση δεν βρήκε στόχο και στο 39΄ ο Σκαρτσίλας έπιασε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

[the_ad id=”46274″]

Στο 43΄ ήρθε το δεύτερο γκολ για τον Παναιτωλικό, αυτή τη φορά με τον Ντιέγκο Λόπεζ που από το ύψος της περιοχής «εκτέλεσε» τον Πολίτη, ο οποίος στην αρχή της φάσης είχε πραγματοποιήσει εντυπωσιακή επέμβαση…

Στο 49΄ ο νεοεισελθών Αθανασίου κράτησε ανέπαφη την εστία του μετά τη λάθος απομάκρυνση του Ιντζίδη, ενώ από το 50΄ και μετά ο ρυθμός έπεσε καθώς οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές (ο Νίκος Κουρμπανάς χρησιμοποίησε 22 παίκτες).

Στο 83΄ ο Σταματής μείωσε το σκορ έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Κόκκορης, ο οποίος δύο λεπτά νωρίτερα επιχείρησε πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά λίγο άουτ…

[the_ad id=”46371″]

Αν μη τι άλλο, το σημερινό φιλικό ήταν ένα δυνατό τεστ για την ομάδα μας, απ’ όπου η τεχνική ηγεσία έβγαλε ακόμα περισσότερα και χρήσιμα συμπεράσματα, τσεκάροντας τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών. Απομένουν πλέον δύο εβδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος , χρόνος αρκετός για να διορθωθούν οι όποιες αδυναμίες έτσι ώστε ο Παναιγιάλειος να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος και ανταγωνιστικός στον φετινό «μαραθώνιο» της Football League.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Πολίτης (46΄ Αθανασίου), Παπαχρήστος (58΄ Κοντοχρήστος), Τσερκέζος (13΄ λ.τ. Ρέλλας), Ιντζίδης (74΄ Σμίλτος), Στίκας (46΄ Βλάχος), Γκούμας (67΄ Γαβριηλίδης), Καζναφέρης (65΄ Γκούφας), Κριστέτο (46΄ Μπρους), Σκαρτσίλας (76΄ Ντέμο), Αρναρέλλης (64΄ Κόκκορης), Γεωργακόπουλος (55΄ Σταματής)

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”46715″]