Το έλεγε σήμερα το πρωί, ο παλιός και πολύ γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας. Γιατί εφόσον ο κ. Τσίπρας και ο Σύριζα ήθελε να τακτοποιήσει και το θέμα των διεμφυλικών, ίσως γιατί αποτελούν τμήμα των ψηφοφόρων του, δεν πέρναγε το νομοσχέδιο για το οποίο τόσος ντόρος έγινε, με μία τροπολογία εν μέσω της νυκτός που και αυτή την ομάδα να ικανοποιούσε αλλά και να μην σηκωνόταν τόσος κουρνιαχτός. Δίκαιο ερώτημα και σίγουρα ο πολύ έμπειρος και τσιπαρισμένος δημοσιογράφος, δεν το ανέφερε τυχαία.

[the_ad id=”46371″]

 

Διότι αν βάλουμε τα πράγματα σε μια χρονολογική σειρά, με δεδομένο ότι ο Σύριζα παίζει στα δάχτυλα την επικοινωνία- προπαγάνδα, το θέμα που δίχασε την Ελλάδα ίσως να προσπαθεί να σκεπάσει κάποια άλλα πολύ σοβαρότερα θέματα. Διότι, η πλειονότητα των Ελλήνων δεν ξυπνάει και δεν κοιμάται με το άγχος για τους διεμφυλικούς και για το αν η ελάχιστη μειονότητα των ατόμων που δεν αισθάνεται καλά με το σώμα της, θέλει να κάνει αλλαγή φύλου.

Λίγες μέρες πριν, ασχολούμαστε με το Αγία Ζώνη ΙΙ, με την πετρελαιοκηλίδα και την καταστροφή την οικονομική και την οικολογική που υπέστη η Αττική Ριβιέρα. Το θυμάστε; Μάλλον όχι. Ασχολείται κανένας με αυτό; Αποδόθηκαν ευθύνες;

Στην συνέχεια δημοσιεύματα, έφεραν στο φως το ταξίδι του Πάνου Καμμένου και τα παίγνια του. Το θυμάστε; Μάλλον όχι.

[the_ad id=”46274″]

 

Μήπως καταλάβαμε τελικά τι πέρασε αυτό το νομοσχέδιο για την Θράκη;
Ασχολείται κανείς για τα κύρια και βασικά προβλήματα των Ελλήνων, τους μισθούς, τις συντάξεις, τους φόρους, τους λογαριασμούς;
Όχι. Αντίθετα το επικοινωνιακό team του Σύριζα «σήκωσε» ως απάντηση στα μείζονα και βασικά προβλήματα των Ελλήνων, τον Υμηττό, τους Αρειανούς, ευτελίζοντας τη συζήτηση και δείχνοντας ότι ουσιαστικά δεν ενδιαφέρεται ούτε για τα προβλήματα της μικρής αυτής μειονότητας που θέλει να αλλάξει φύλο. Απλά τους χρησιμοποίησε ως προπαγανδιστική ομπρέλα, προκειμένου να κρύψει την ανεπάρκεια στη λύση των πραγματικών προβλημάτων των Ελλήνων. Διότι καλή είναι η νομοθέτηση της αλλαγής, αλλά αν η πολιτεία ενδιαφέρεται πράγματι και για αυτούς τους πολίτες, πρέπει να προβλέψει και να συμμετέχει σε μια σειρά ενέργειες που είναι ιδιαίτερα κοστοβόρες και τις οποίες τα ασφαλιστικά ταμεία δεν τις καλύπτουν.

crashonline.gr

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”46715″]