Μία υπόθεση, η οποία αν αποδειχθεί αληθινή, αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και ανακατατάξεις στην αστυνομία της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει μία 17χρονη κοπέλα, έπεσε θύμα βιασμού από δύο αστυνομικούς, οι οποίοι νωρίτερα είχαν προχωρήσει στη σύλληψή της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, εκτός από τους δύο ντετέκτιβ, οι οποίοι την κακοποίησαν σεξουαλικά, συμμετείχε και ο επικεφαλής τους, ο οποίος ωστόσο, δεν τη βίασε.

[the_ad id=”46371″]

 

«Έχω τρομοκρατηθεί απ’ όσα έζησα. Πλέον, κάθε φορά που βλέπω αστυνομικό, με πιάνει πανικός», δήλωσε η 17χρονη, η οποία περιέγραψε το περιστατικό της σύλληψής της. «Οδηγούσα στην περιοχή Coney Island στη Νέα Υόρκη, μαζί με δύο φίλους. Τότε εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί και μας έκαναν σήμα να σταματήσουμε για έλεγχο».

Όπως υποστηρίζει ο πληρεξούσιος δικηγόρος της, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στη 17χρονη και την οδήγησαν σε ένα απόμερο μέρος, όπου την υποχρέωσαν σε σεξουαλικές πράξεις. Όπως υποστηρίζει η ίδια, μεταφέρθηκε αμέσως μετά στο νοσοκομείο της περιοχής τραυματισμένη.

[the_ad id=”46274″]

 

Κατά την ανακριτική διαδικασία, οι δύο αστυνομικοί δεν αρνήθηκαν ότι έκαναν σεξ με την κοπέλα, αλλά υποστήριξαν ότι είχαν τη συγκατάθεσή της.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στη Νέα Υόρκη αρνήθηκε να πάρει θέση, λέγοντας πως η υπόθεση ερευνάται από την εισαγγελία.
Protothema.gr

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”46715″]