«Στο πλαίσιο των δράσεων δικτύωσης που στοχεύουν στην εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή του Achaiavalues του γραφείου εξαγωγών της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην φετινή διεθνή έκθεση της Anuga που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας στις 7-11 Οκτωβρίου.

[the_ad id=”46371″]

 

Η Αnuga η οποία πραγματοποιείται κάθε 2 έτη , αποτελεί την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση του χώρου των τροφίμων και ποτών η οποία προσελκύει περίπου στους 160.000 επισκέπτες.

To Achaiavalues ήταν μια από τις 260 συνολικά Ελληνικές συμμετοχές της φετινής διοργάνωσης.

Το αισθητικά και λειτουργικά άρτιο περίπτερο του Achaiavalues επισκέφτηκαν αγοραστές και πιθανοί μελλοντικοί συνεργάτες των εταιριών που συμμετέχουν στο project του Achaiavalues , από 21 χώρες και συγκεκριμένα από : Κίνα – Αυστραλία – Γερμανία – Ινδία – Αλγερία – Πολωνία – Ισραήλ – Ισπανία – Ιράν – Ιράκ – Ολλανδία – Κύπρος – Βέλγιο – Πουέρτο Ρίκο – Μάλτα – Λίβανος – Αλβανία – Αγγλία – Σκοτία – Ταιβάν και Σουηδία , οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προς έκθεση τοπικά προϊόντα όπως κρασί-μέλι-οινοπνευματώδη-μπαχαρικά-πραλίνα-γλυκά του κουταλιού-μαρμελάδες-αποξηραμένα φρούτα κλπ , για τα οποία έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον το οποίο , το γραφείο με το follow up που θα ακολουθήσει , θα επιχειρήσει να μετουσιώσει σε πωλήσεις προς όφελος των τοπικών επιχειρήσεων. Το περίπτερο του Achaiavalues επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κος. Κων. Μίχαλος , ο Πρόεδρος του Enterprise Greece κος. Χρήστος Στάικος , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κος. Πλάτων Μαρλαφέκας καθώς επίσης και το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Αχαΐας κος. Νικ. Πιλαβάς.

[the_ad id=”46371″]

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”46715″]