Μια εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση διοργάνωσε για την «επέτειο του ΟΧΙ» η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιαλείας, «Ο Άγιος Γεώργιος ο εξ Ιωαννίνων»,την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:30μ.μ στην αίθουσα του Συλλόγου, η οποία ήταν αφιερωμένη στην «ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ» και στη συμβολή της στο έπος του ’40. Την παρουσίαση των ιστορικών στοιχείων επιμελήθηκε και παρουσίασε ο εκπαιδευτικός κ. Κωνσταντίνος Κλάγκος, ενώ μαζί του αφηγητές ήταν οι κυρίες Μανιφάβα Ανθούλα και Γκόγκου Ειρήνη και οι κύριοι Αντώνης Σόγιας και Μιχάλης Νάκος, οι οποίοι απέδωσαν ποιήματα και αποσπάσματα αφηγημάτων και χρονικών.

[the_ad id=”46371″]

Στην εκδήλωση συμμετείχε τμήμα της χορευτικής ομάδας, αποτελούμενο από γυναίκες, το οποίο παρουσίασε χορούς από την περιοχή της Ηπείρου, αναφερόμενους στις ημέρες του πολέμου, ενώ την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης είχε ο κ. Φώτης Μάντικας. Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων, καθώς επίσης φίλοι και μέλη του Συλλόγου.

Τέλος το Δ.Σ. ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου, ότι την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, ώρα 11π.μ., στην αίθουσα του συλλόγου, στην Πλατεία Εργατικών Κατοικιών Ξηρολιθίων (οδός Διγελιωτίκων), θα διεξαχθεί η εξ αναβολής Εκλογοαπαλογιστική Γενική Συνέλευση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εκλογή προεδρείου γενικής συνέλευσης
Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός
Απαλλαγή απερχόμενου Δ.Σ.
Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., Ε.Ε. και εκπροσώπων σε β/θμια όργανα
Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. ή την Ε.Ε. πρέπει να το κάνουν μέχρι την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 στα μέλη του Δ.Σ.

[the_ad id=”46371″]

[the_ad id=”46704″]

[the_ad id=”46715″]